Consilierii Capitalei au aprobat hotararea privind terenul vizat de viitorul pasaj Baneasa

Luni, 29 Septembrie 2008, ora 17:11

2647 citiri

Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a aprobat, luni, trecerea unei suprafete de 5.700 de metri patrati de teren, din domeniul public al Capitalei in domeniul public al statului, in folosul lucrarilor de construire a pasajului Baneasa. Proiectul de hotarare privind terenul respectiv a fost introdus pe ordinea de zi a sedintei CGMB la insistentele consilierilor PNL, dupa ce el nu fusese supus la vot la precedenta sedinta.


Trecerea celor 5.700 de metri patrati in domeniul public al statului era necesara pentru urgentarea lucrarilor la pasaj, in conditiile in care proiectul aferent acestora este in grija Ministerului Transporturilor.


Pe 19 august, premierul Calin Popescu Tariceanu , ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, si edilul-sef al Capitalei, Sorin Oprescu, au inspectat, impreuna, lucrarile la viitorul pasaj din zona Baneasa.


Cu acest prilej, Oprescu a promis, pe langa trecerea terenului de 5.700 de metri patrati in domeniul public al statului, si elaborarea unui plan urbanistic zonal (PUZ), necesar pentru schimbarea destinatiei zonei respective si pentru taierea copacilor, precum si prelungirea avizelor de constructie a pasajului subteran Baneasa.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro

Sursa: Business24

Adaugă comentariu