A fost pusa in circulatie o emisiune de timbre dedicata Simonei Halep si succesului ei de la Wimbledon

Autor: Oana Dimitriu

Vineri, 26 Iulie 2019, ora 13:05

5999 citiri

O emisiune de marci postale intitulata "Simona Halep, Ambasadorul Tenisului Romanesc" a fost pusa in circulatie vineri, 26 iulie, de Romfilatelia, pentru a onora seria performantelor jucatoarei de tenis si in special cucerirea titlului de la Wimbledon 2019.

Pe timbrul colitei dantelate a emisiunii de marci postale este reprodusa imaginea Simonei Halep ridicand trofeul de la Wimbledon 2019 (foto).

Colita nedantelata, numerotata, prezinta semnatura in folio aur a Simonei Halep si o ilustreaza in prim plan in timp ce prezinta publicului trofeul. In timbrul colitei nedantelate este redata o imagine de joc.

Emisiunea de marci postale "Simona Halep, Ambasadorul Tenisului Romanesc" va fi disponibila incepand de vineri, 26 iulie 2019, in magazinele Romfilatelia din Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, precum si in magazinul online.

Aceasta emisiune este completata de doua plicuri "prima zi". Primul plic este echipat cu colita nedantelata si numerotata a emisiunii, fiind obliterat cu stampila "prima zi" a emisiunii, aplicata in clar, in folio aur. Al doilea plic al emisiunii este echipat cu timbrul colitei dantelate, fiind numerotat si obliterat cu stampila "prima zi".

Simona Halep a obtinut primul titlu la Wimbledon din cariera sa de jucatoare profesionista, dupa finala castigata cu 6-2, 6-2, in fata fostului numar 1 mondial, americanca Serena Williams, fiind primul trofeu la Wimbledon castigat de un roman.

Dupa alte trei finale de Grand Slam - doua la Roland Garros (2014 si 2017) si una la Australian Open (2018), Simona Halep a castigat primul turneu de Grand Slam la Roland Garros (9 iunie 2018), obtinand cel mai important trofeu al carierei de pana la acel moment.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Business24

#Simona Halep timbre, #Simona Halep Wimbledon , #Tenis

Adaugă comentariu