Ziua Steve Jobs, sarbatorita in California

Duminica, 16 Octombrie 2011, ora 20:56

3319 citiri

California sarbatoreste duminica, 16 octombrie, ziua Steve Jobs. Alegerea zilei nu este intamplatoare, ci are o legatura stransa cu evenimentul comemorativ pe care Apple il va tine la Universitatea stanford.

Intr-un tweet trimis catre cei peste un milion de followeri, guvernatorul Californiei, Jerry Brown, scria: "Duminica asta va fi ziua Steve Jobs in California", scrie publicatia Mashable.

Jobs, co-fondatorul Apple, a murit pe 5 octombrie si a fost ingropat dupa doua zile in cadrul unei ceremonii private, restranse. De la moartea lui, intreaga lume, inclusiv presedintele american Barack Obama, Bill Gates si Mark Zuckerberg si-au aratat regretul si i-au celebrat realizarile.

Intre timp, au mai avut loc cateva ceremonii in cinstea omului care a fondat Apple impreuna cu Steve Wosniak. Publicatia The New York Times a anuntat, insa ca Apple va realiza o ceremonie de comemorare pentru Steve Jobs la Universitatea Stanford, pentru directorii executivi de pe Sillicon Valley.

Universitatea Stanford este locul in care Steve Jobs a tinut un discurs faimos la inceputul anului universitar din 2005.

Cu ceva timp inainte, Apple a anuntat ca va realiza un eveniment de comemorare pe 19 octombrie, special pentru angajatii Apple, de la sediul din Cupertino California.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
ChatGPT a fost dat în judecată, de o asociaţie de protecţie a vieţii private:"Nici chiar editorul său, OpenAI, nu îl poate opri"

Sursa: Business24

#comemorare jobs, #moarte steve jobs, #ziua steve jobs , #stiri Steve Jobs

Adaugă comentariu