Cine este si ce promite noul sef al ANAF

Vineri, 04 Martie 2016, ora 13:56

1246 citiri

Foto: LinkedIn/Dragos Doros

Noul presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Dragos Doros, promite simplificarea procedurilor de inregistrare in scop de TVA, simplificarea procedurilor de administrare si plata a impozitelor si taxelor si continuarea implementarii programului cu Banca Mondiala pentru reforma institutiei, a transmis, vineri, Ministerul Finantelor Publice.

"ANAF este o institutie de o importanta cruciala, care se afla intr-un amplu proces de restructurare, menit sa raspunda cerintelor si exigentelor actuale. Vom continua implementarea programului cu Banca Mondiala, care ne va permite sa cream o organizatie moderna. Ne vom concentra pe simplificarea procedurilor de administrare si plata a impozitelor si taxelor si pe o interactiune cat mai facila cu platitorii de taxe si impozite.

Unul dintre exemple este chiar formularul 088 (de inregistrare in scop de TVA - n.red.), avem in vedere o aplicare mai putin anevoioasa a acestuia. Vom fi parte activa a procesului inceput odata ...citeste mai departe despre "Cine este si ce promite noul sef al ANAF" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
Valul de taxe care ne așteaptă după majorările de pensii și salarii din an electoral: „Ne ducem spre fundul sacului”

Sursa: Business24

#promisiune nou sef ANAF, #nou sef ANAF , #Stiri Taxe si impozite

Adaugă comentariu