Perchezitii la Casa de moda Gucci. Este suspecta de evaziune fiscala

Duminica, 03 Decembrie 2017, ora 10:52

918 citiri

Foto: Facebook/Gucci

Politia economica din Italia a perchezitionat birourile casei de moda Gucci, in cadrul unei investigatii referitoare la evaziune fiscala, a declarat o sursa apropiata situatiei.

"Gucci confirma ca asigura o colaborare totala cu autoritatile si are incredere in corectitudinea si transparenta activitatilor sale", se arata intr-un comunicat al companiei italiene, in urma informatiilor referitoare la controlul efectuat de politie, publicate de cotidianul La Stampa, citate de Reuters.

Sursa a spus ca verificarile au avut loc in aceasta saptamana, la birourile Gucci din Milano si Florenta.

Procuratura din Milano suspecteaza ca Gucci, partea a producatorului francez de bunuri de lux Kering, ar fi platit impozitul pe profitul generat de vanzarile din Italia intr-o alta tara, cu un regim fiscal mai prietenos. Sursa nu a dat alte detalii.

Gucci, cel mai mare contributor la profitul si veniturile grupului Kering, a beneficiat in ultimii ani de o relansare a activitatilor. In trimestrul trei al acestui an, Gucci a raportat o crestere de 49,4% a vanzarilor in termeni comparabili, excluzand efectul cursului valutar.

Un purtator de cuvant al grupului Kering a refuzat sa comenteze. ...citeste mai departe despre "Perchezitii la Casa de moda Gucci. Este suspecta de evaziune fiscala" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Business24

#Gucci suspecta evaziune fiscala, #perchezitii Gucci evaziune fiscala, #Gucci evaziune fiscala , #Stiri Taxe si impozite

Adaugă comentariu