Basescu discuta cu Boc despre sistemul de plata a impozitelor

Marti, 19 Octombrie 2010, ora 18:02

1048 citiri

Presedintele Traian Basescu, premierul Emil Boc si ministrii cu responsabilitati in implementarea Hotararii CSAT privind unele masuri necesare operationalizarii si dezvoltarii sistemelor nationale informatice specifice au o intalnire de lucru la palatul Cotroceni de la ora 17.00, relateaza NewsIn.

In cadrul intalnirii se va face o analiza a stadiului implementarii Hotararii CSAT 71/2010 adoptata in sedinta din 28 iunie 2010, informeaza Presedintia.

Scopul deciziei CSAT este acela de a determina institutiile publice si administratia publica centrala si locala sa-si constituie sisteme informatice si sa asigure servicii "on-line" de informare si de plata a obligatiilor fiscale ale contribuabililor, in scopul diminuarii interactiunii directe a cetatenilor si a agentilor economici cu functionarii publici.

Ministrul de Finante, Gheorghe Ialomitianu, a declarat marti ca la intalnirea de la Cotroceni intre presedintele Basescu si alti ministri se va discuta despre un sistemul informatic al carui beneficiar va fi ministerul sau.

 

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Business24

#basescu, #boc, #impozite, #plata , #stiri Traian Basescu

Adaugă comentariu