Traian Basescu catre Parlament: Adoptati urgent legea asistentei sociale

Luni, 31 Octombrie 2011, ora 12:24

917 citiri

Presedintele Traian Basescu cere Parlamentului adoptarea urgenta a legii privind statutul magistratilor si a legii asistentei sociale.

Seful statului a trimis luni, Camerei Deputatilor si Senatului, o scrisoare in care le cere sa adopte "cat mai urgent posibil" acte normative care "ar duce la indeplinirea de catre Romania a conditionalitatilor din ultimul Raport de tara privind progresele in domeniul justitiei si combaterii coruptiei" :

1. Proiectul de lege pentru modificarea si completarea Legii nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor si a Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara;

2. Proiectul legii asistentei sociale.

Seful statului scrie in documentul trimis parlamentarilor ca aceste proiecte, odata adoptate, ar imbunatati cadrul legislativ in materia reformarii sistemului judiciar din Romania si s-ar inscrie in indeplinirea de catre Romania a conditionalitatilor si recomandarilor prevazute in ultimul Raport de tara privind progresele Romaniei in domeniul justitiei si combaterii coruptiei."

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Business24

#Basescu scrisoare parlament, #scrisoare legea asistentei sociale, #scrisoare legea magistratilor , #Presedintele Romaniei

Adaugă comentariu