Brasov primeste fonduri europene de 30,9 milioane lei

Vineri, 25 Februarie 2011, ora 16:39

1834 citiri

Secretarul de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT), Razvan Murgeanu, a semnat vineri doua contracte de finantare in valoare de 30,9 milioane lei prin Programul Operational Regional, incluse in Planul Integrat de Dezvoltare Urbana (PIDU) al municipiului Brasov, transmite NewsIn.

Astfel, potrivit unui comunicat transmis vineri de MDRT, proiectul "Pasaj rutier calea ferata - str. Independentei/pasaj rutier - str. Independentei" are o valoare totala de 25,5 milioane lei, din care 18,5 milioane lei nerambursabili, si urmareste asigurarea unei conexiuni rutiere directe intre Zona Economica Coresi si viitorul Campus Universitar Genius.

Al doilea contract vizeaza Proiectul "Amenajare Piata Unirii", cu o valoare totala de 5,4 milioane lei, din care 4,1 milioane lei nerambursabili si isi propune consolidarea atractivitatii profilului specific al Municipiului Brasov si valorificarea potentialului turistic.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
ChatGPT a fost dat în judecată, de o asociaţie de protecţie a vieţii private:"Nici chiar editorul său, OpenAI, nu îl poate opri"
Vizita neașteptată a lui Elon Musk în China. Ce urmărește să obțină miliardarul american din întâlnirile cu oficialii comuniști VIDEO

Sursa: Business24

#brasov, #fonduri europene, #milioane , #Stiri Turism

Adaugă comentariu