''Cars'' este cel mai vizonat film in cinematografele romanesti

Marti, 19 Septembrie 2006, ora 18:55

1057 citiri

Pelicula Disney "Masini", primul lungmetraj de animatie dublat de actori romani, conduce box-office-ul romanesc in perioada 11-17 septembrie. Cel putin, asa arata clasamentul intocmit de Agentia Champions."Masini" (Cars) a incasat, de vineri pana duminica, echivalentul in lei a peste 21.000 de dolari. Dublajul animatiei Disney-Pixar ii are in roluri principale de Corina Danila, Marcel Iures si Florian Ghimpu.

Cel de-al doilea film in box-office-ul romanesc este "Fosta mea super gagica" (My Super Ex-Girlfriend), in regia lui Ivan Reitman, cu Uma Thurman si Luke Wilson in rolurile principale. Filmul a avut premiera vinerea trecuta si a incasat, pana duminica, aproximativ 19.000 de dolari.

Pe locul trei se afla "Piratii din Caraibe: Cufarul Omului Mort", care are in total incasari de aproximativ 260.000 de dolari. Saptamana trecuta "Piratii" a fost in fruntea box-office-ului romanesc.

Filmul de animatie "Garfield 2" a incasat, in cea de-a treia saptamana de difuzare pe marile ecrane din Romania, 37.143 de lei, iar in total, peste 215.000 de lei. "Garfield 2" a ocupat locul doi in box-office-ul saptamanii trecute.

"Ala micu'" (Little Man) a ocupat locul cinci, cu incasari de 60.100 de lei. In cele doua saptamani de cand ruleaza in cinematografele romanesti, comedia americana a incasat aproximativ 42.000 de dolari. Filmul a ocupat locul trei in box-office-ul saptamanii trecute.

O noutate in box-office-ul romanesc este filmul semnat de Catalin Mitulescu, "Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii". Pelicula a intrat, dupa primul weekend de rulari in cinema, pe locul sapte al clasamentului. Filmul, intrat in cinematografe vineri seara, a avut 2.513 spectatori si incasari de aproape 21.000 de lei (aproximativ 7.500 de dolari).

Realitatea TV

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american

Sursa: Business24

Adaugă comentariu