Ce prefera clientii hotelurilor: WI-Fi, obligatoriu

Sambata, 07 Aprilie 2012, ora 17:50

2275 citiri

Clientii hotelurilor prefera sa aiba Wi-Fi in camera in loc de cafetiera, console de jocuri video, aparate de sport sau DVD playere, arata un studiu.

Sondajul realizat de portalul Hotels.com si publicat de USA Today arata ca o mare parte dintre clienti isi aleg hotelul in functie de disponibilitatea internetului wireless in camere.

Mai multe de o treime dintre cele 415 persoane intrebate - 38% - au declarat ca aleg un anumit hotel numai daca are Wi-Fi gratuit. Alti 35% au spus ca este singura facilitate pe care si-o doresc mai multe hoteluri, iar 31% cred ca ar trebui sa devina un lucru obisnuit anul acesta.

"Tinand cont de cresterea utilizarii dispozitivelor electronice mobile in ultimii ani, nu este o surpriza ca din ce in ce mai multi calatori cer Wi-Fi gratuit si de mare viteza", a explicat directorul pentru relatii publice si media al Hotels.com. "Multi calatori nu pleaca niciodata fara tablete, smartphone-uri si laptopuri. Este un reflex, la fel ca pusul periutei de dinti in bagaje", a adaugat el.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
ChatGPT a fost dat în judecată, de o asociaţie de protecţie a vieţii private:"Nici chiar editorul său, OpenAI, nu îl poate opri"
Vizita neașteptată a lui Elon Musk în China. Ce urmărește să obțină miliardarul american din întâlnirile cu oficialii comuniști VIDEO

Sursa: NewsIn

#sondaj hoteluri, #hoteluri wi fi, #wi fi gratuit hoteluri , #Hoteluri

Adaugă comentariu