Cele mai asteptate filme in 2014 (Video)

Vineri, 03 Ianuarie 2014, ora 12:28

1466 citiri

Hollywood-ul pregateste pentru 2014 adevarate succese de box-office, filme ce se anunta deja mari atractii pentru cinefili din toata lumea. Asa cum ne-am obisnuit, in ultimii ani, punctele forte vor fi filmele cu supereroi.

Astfel, vom avea parte de continuari ale unor serii foarte cunoscute, dar si de remake-uri: Spider-Man, Captain America, X-Men, Transformers, cei 300 de eroi greci, Robocop, dar si Godzilla, Hobbit-ul sau eroii din "The Hunger Games". Un roman va fi antagonistul intr-unul dintre cele mai asteptate filme ale anului.

Pentru inceput, in luna ianuarie vom avea parte de trei filme cu sanse reale la Oscarurile din acest an - "12 Years as a Slave", "The Wolf of Wall Street" si "American Hustle".

Filmele cu cele mai mari incasari in 2013. Le-ai vazut? (Video)

7 februarie - Robocop

Actiunea are loc in Detroit-ul anului 2028, unde Alex Murphy este un politist ranit foarte grav la datorie, care este salvat de OmniCorp, transformandu-l pe jumatate in robot. Noul ...citeste mai departe despre "Cele mai asteptate filme in 2014 (Video)" pe Ziare.com

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Business24

#cele mai asteptate filme 2014, #filme noi 2014, #The Amazing Spider Man 2, #Captain America Winter Soldier , #Stiri Vacanta

Adaugă comentariu