Cum iti ajuti sanatatea cu uleiul de cocos

Autor: Advertorial

Vineri, 29 Noiembrie 2019, ora 14:59

886 citiri

Foto: Pixabay.com / CC0 Creative Commons

Considerat un superaliment, uleiul de cocos are numeroase intrebuintari, fiind folosit in prepararea alimentelor, dar si in realizarea produselor destinate ingrijirii parului si tenului.

Avand in vedere faptul ca este un ingredient foarte nutritiv, care se bucura de o mare cautare in ultimii ani, ti-am pregatit un articol util despre cele mai importante proprietati ale uleiului de cocos.

Uleiul de cocos este singurul ulei vegetal care are cea mai mare concentratie de acizi grasi, mai exact 90%. Cercetatorii au demonstrat ca aceste grasimi au efecte terapeutice asupra organismului: ridica nivelul colesterolului "bun", protejeaza impotriva bolilor cardiovasculare, fortifica sistemul imunitar, regleaza digestia etc. Acestea sunt insa doar o mica parte din beneficiile oferite de uleiul de cocos ecologic.

Uleiul de cocos: beneficii mari pentru organism

Dintre diferitele tipuri de ulei de cocos (virgin, extravirgin, presat la cald sau la rece, rafinat sau nerafinat), uleiul virgin sau extravirgin este cel mai sanatos, iar uleiul de cocos nerafinat extras la rece este cel mai benefic, avand in vedere ca isi pastreaza nemodificate toate proprietatile.

Atunci cand vorbim despre ulei de cocos si beneficiile cele mai mari pe care le ofera, trebuie sa amintim neaparat despre cele aduse sanatatii, parului si pielii.

Mai exact:

Tot la capitolul ulei de cocos si beneficii importante trebuie trecuta si proprietatea sa de a nu se descompune usor la temperaturi ridicate, asa cum se intampla cu celelalte tipuri de uleiuri, ceea ce il face perfect pentru gatit.

Republica BIO - sursa de incredere pentru cel mai bun ulei de cocos

Indiferent ca il folosesti in alimentatie sau ca tratament dermato-cosmetic, uleiul de cocos trebuie sa provina dintr-o sursa sigura si sa fie de cea mai buna calitate, daca vrei sa profiti la maximum de toate beneficiile sale.

La Republica BIO gasesti ulei de cocos la un pret avantajos, ce provine din culturi ecologice, verificate. Viziteaza magazinul online cu acelasi nume, republicabio.ro, si vei descoperi o gama extrem de variata de produse bio, ce indeplinesc cele mai inalte standarde calitative!

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News

Sursa: Business24

#ulei cocos beneficii , #Remedii naturale

Adaugă comentariu