Vodafone va ieftini telefoanele in 2012

Autor: Raluca Dan

Sambata, 19 Noiembrie 2011, ora 18:10

1407 citiri

Vittorio Colao, directorul executiv al Vodafone Group, va elabora o strategie de reducere a costurilor, deoarece cel mai mare operator de telefonie mobila din lume isi doreste sa amortizeze impactul incetinirii cresterii economice din Europa.

Cum programul Vodafone de economii de 2 miliarde de lire sterline se apropie de sfarsit, compania are deja in vedere alte economii pentru 2012, scrie Bloomberg.

Cresterea veniturilor operatorului de servicii, cu exceptia fluctuatiei valutei si a achizitiilor, a scazut cu 1,3% in cel de-al doilea trimestru, iar trendul de scadere a continuat sub influenta crizei datoriilor suverane din Europa.

In cadrul unei conferinte de la Barcelona, directorul executiv al Vodafone a declarat ca va reduce cheltuielile pe 2012, deoarece nu se stie cum va arata economia.

Declaratia acestuia vine pe fondul altor declaratii facute investitorilor, carora li s-a spus ca Vodafone va reduce costurile la telefoane si va demara programe de partajare de retele de site-uri pe pietele sale.

De asemenea, Vittorio Colao a mentionat ca parteneriatul Vodafone cu Verizon Communications incepe sa dea roade pe linia de jos si ca impreuna vor dezvolta o strategie financiara in concordanta cu situatia pietelor.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
ChatGPT a fost dat în judecată, de o asociaţie de protecţie a vieţii private:"Nici chiar editorul său, OpenAI, nu îl poate opri"
Vizita neașteptată a lui Elon Musk în China. Ce urmărește să obțină miliardarul american din întâlnirile cu oficialii comuniști VIDEO

Sursa: Business24

#Vodafone pret telefoane, #Vodafone mobile, #strategie vodafone, #telefoane vodafone , #stiri Vodafone

Adaugă comentariu