Audi va investi 10 miliarde euro in urmatorii 5 ani, pentru constructia de masini

Miercuri, 24 Octombrie 2007, ora 13:29

1028 citiri

Audi AG, diviza premium a grupului Volkswagen AG, va cheltui 10 miliarde de euro in urmatorii 5 ani, pentru extinderea productiei de autoturisme, si vrea sa-si mareasca vanzarile de autoturisme la nivel global pana la cel putin un milion de vehicule in 2008, a declarat directorul executiv, citat de Reuters.

"Vrem sa dam lovitura in 2008 prin vanzarea a cel putin un milion de autoturisme", a declarat pentru Reuters Rupert Stadler, care a adaugat ca dezvoltarea unor modele precum A4 reprezinta o prioritate pentru asigurarea cresterii propuse.

Audi doreste sa devina cel mai mare producator de autoturisme de lux din lume, propunandu-si ca pana in 2015 sa vanda 1,5 milioane de vehicule pe an.

In primele noua luni ale anului 2007, vanzarile globale ale companiei Audi au crescut cu 8,3 la suta, la 741.000 de unitati.

Stadler a adaugat faptul ca Audi isi propune sa sporeasca si profitul odata cu vanzarile, crescandu-si marja de profit la 8 la suta, pana in anul 2010.

Anul trecut, Audi a beneficiat de o marja de profit de 6,4 la suta, a declarat Stadler.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Citește și:
„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american

Sursa: Business24

Adaugă comentariu