Gadgeturi pe care Apple vrea sa le construiasca

Vineri, 07 Mai 2010, ora 17:21
2429 citiri
Gadgeturi pe care Apple vrea sa le construiasca

Inainte de a fi unul dintre gigantii IT ai lumii, compania Apple este o fabrica de idei, potrivit Business Insider. 

Recent, cei de la Apple au aplicat pentru obtine brevetul de inventie a unui dispozitiv care face legatura intre iPhone si inima utilizatorului.

Multe dintre ideile inginerilor din echipa lui Steve Jobs raman la stadiul de schita, insa unele devin gadget-uri apreciate de utilizatori din intreaga lume.

Iata o lista cu cele mai recente concepte Apple, alcatuita de Business Insider:

Controlul iPod-ului prin ritmul de alergare - Apple are de gand sa dezvolte, in parteneriat cu Nike, un sistem prin care ritmul melodiei de pe iPod sa se modifice odata cu ritmul de alergare.

Proiectorul Computer - proiectorul de la Apple nu va mai avea nevoie sa fie conectat la o unitate de calcul, avand memorie interna si posibilitatea de a i se conecta un mouse sau o tastatura.

Ochelarii cu display - ochelarii vor putea fi conectati la dispozitivele Apple mai mici, care nu pot reda video pe ecranele lor.

iTravel - o aplicatie pentru iPhone, care, spre deosebire de cele existente deja, va reuni toate serviciile de care are nevoie un turist.

Laptop alimentat cu energie solara - cei de la Apple vor sa dezvolte un accesoriu care se ataseaza magnetic pe spatele oricarui laptop pe care il alimenteaza cu energie solara.

Sistem de operare 3D - iconitele ar urma sa se invarta in functie de lumina ambientala.

Proiectoare integrate in laptop -
este posibil ca noua generatie de MacBook sa aiba integrate pico-proiectoare.

Aceasta inovatie va fi folositoare atat pentru oamenii de afaceri, in prezentari, dar si pentru utilizatorii care vor sa vada un film sau un slideshow pe o suprafata mai mare.

Bilete de concert integrate in iPhone - Prin aplicatia "Concert Ticket +.", Apple doreste digitalizarea totala a biletelor de acces la concerte, spectacole sau evenimente sportive.

Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple a lansat oficial trei aplicații dedicate pentru utilizatorii de Windows: Apple Music, Apple TV și Apple Devices. Actualizarea face parte din eforturilor companiei de a se distanța de...
#apple, #gadget, #idei, #inovatii, #jobs, #steve , #stiri Apple