Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Arta > Stiri Arta
A   A   A

Voteaza proiectul romanesc intr-o competitie europeana!

Voteaza proiectul romanesc intr-o competitie europeana!
Foto: Ambulanta pentru Monumente - Transilvania Sud
Proiectul unor voluntari din Romania poate castiga Premiul European pentru Patrimoniu 2020 - Europa Nostra - categoria "Premiul Publicului", daca primeste cele mai multe voturi, pana pe 1 septembrie.
Este vorba despre "Ambulanta pentru monumente", un proiect derulat in judetele Alba, Brasov, Cluj, Hunedoara, Maramures, Mures si Sibiu, care a castigat deja la categoria Educatie, Formare si Constientizare.

In cadrul acestui proiect, care a demarat in urma cu 4 ani, voluntarii intervin cu ajutorul comunitatilor locale si salveaza cladiri de patrimoniu aflate in pericol iminent.

"Proiectele castigatoare intra si intr-o competitie pentru votul publicului si avem rugamintea sa votati un proiect romanesc alaturi de alte doua proiecte care v-au placut pe https://vote.europanostra.org/", a declarat pentru Ziare.com arhitectul Eugen Vaida, presedintele Asociatiei Monumentum, care a initiat proiectul "Ambulanta pentru monumente".

Reusita romanilor a starnit admiratia printului mostenitor Charles al Marii Britanii, care a transmis un mesaj video de felicitare pentru voluntarii romani implicati in proiectul Ambulanta pentru monumente.

In competitia pentru Premiul Publicului au intrat toate cele 21 de proiecte castigatoare la diverse categorii din intreaga Uniunea Europeana. Toate sunt extrem de interesante si au prezentari video pe site-ul vote.europanostra.org.
In momentul in care votati, trebuie sa alegeti trei proiecte preferate, iar acestea vor primi cate 3, 2 sau 1 punct, in ordinea in care le-ati ales. Cel care aduna cele mai multe puncte pana pe 1 septembrie castiga.

Aici puteti vota!

(Prezentarea video a proiectului: https://youtu.be/MDW647xGIgk)

Citeste si:

➽ Salvatorii monumentelor din Romania au primit cea mai inalta distinctie din Europa. Si nu se opresc aici
➽ Mesajul printului Charles pentru romani: Sunt mandru de voi. Fac tot ce imi sta in putinta pentru a va ajuta
➽ Sate parasite din Transilvania isi cauta locuitori: Salvarea esti tu, omul de la oras! ...citeste mai departe despre "Voteaza proiectul romanesc intr-o competitie europeana!" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Vineri, 08 Mai 2020, ora 21:45

 Articol citit de 1048 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor