Sibiu Magic Show 2019: Spectacole create de artisti din Romania, Belgia, Lituania, Italia si Suedia

Luni, 02 Decembrie 2019, ora 10:26
2537 citiri
Sibiu Magic Show 2019: Spectacole create de artisti din Romania, Belgia, Lituania, Italia si Suedia
Foto: Sibiu Magic Show

Sibiu Magic Show va debuta, la Teatrul Gong, pe 5 decembrie si, timp de patru zile, va prezenta noua spectacole create de artisti din Romania, Belgia, Lituania, Italia si Suedia.

Magicianul Christianis propune o calatorie fantastica cu masina timpului pentru a readuce dinozaurii la viata. Noul concept al spectacolului "Misterele Magiei" include numere interactive de prestidigitatie si iluzii comice, trucuri cu esarfe, baghete, bastoane si mese zburatoare. Sunt programate doua reprezentatii pentru joi, 5 decembrie, de la orele 10:00 si 19:00. Spectacolul are o durata de aproximativ 50 de minute si este recomandat copiilor cu varste de peste 5 ani.

Belgianul Michaël Gueulette, cunoscut sub numele Gromic, vine pentru prima data in Romania cu un spectacol fara cuvinte inspirat din lumea magicienilor si a clovnilor. "The Gromic Show" va avea doua reprezentatii joi, 5 decembrie, de la orele 12:00 si 18:00. Spectacolul are o durata de aproximativ 50 de minute si este recomandat tuturor categoriilor de varsta.

Concurenti la cea mai noua editie a emisiunii "iUmor", Eduard si Bianca revin la Sibiu, dupa ce au participat la festivalul de anul trecut. "Magie din viitor" este construit din numere de iluzionism si prestidigitatie, dar si umor. Spectacolul cuplului de magicieni romani atrage atentia asupra alegerilor noastre ce vor avea o contributie decisiva asupra planetei in viitor. "Magie din viitor" are o durata de aproximativ o ora si nu este recomandat copiilor cu varste mai mici de 6 ani. Spectacolul va avea doua reprezentatii vineri, 6 decembrie, de la orele 12:00 si 18:00.

"Comedy Magic" il aduce pentru prima data in Romania pe Carl-Einar Hackner. Recunoscut pentru stilul sau flamboiant, artistul suedez promite un show total. Actor, muzician si iluzionist, el demonstreaza un talent unic in a-si soca si extazia publicul prin numere ce depasesc limitele showbiz-ului. "Comedy Magic" are o durata de aproximativ o ora si nu este recomandat persoanelor cu varste mai mici de 13 ani. Spectacolul va fi prezentat vineri, 6 decembrie, de la ora 19:00.

Robert Tudor va fi prezent in festival cu doua spectacole: "Magia copilariei", o altfel de experienta, una plina de culoare, si "Magic Family Show", in care copiii si adultii devin actori principali.

"Magia copilariei", dedicat copiilor cu varste de peste 3 ani, dureaza 45 de minute si va fi prezentat pe 7 decembrie, de la ora 11.00. "Magic Family Show" va fi prezentat cu casa inchisa tot in aceeasi zi, de la ora 19.00.

Comedie pe ritmuri rock and roll, "Katastrofa Show" a fost desemnat anul trecut cel mai bun spectacol la FanArt on Street (Italia) si la National Busker Contest Theatre aan Twater (Belgia). Productia creata de Andrea Fedi e alcatuita dintr-o serie de momente pline de haz, iar publicul e invitat sa participe direct la desfasurarea actiunii. Spectacolul este prezentat fara cuvinte, are o durata de aproximativ 45 de minute si este recomandat tuturor categoriilor de varsta. "Katastrofa Show" va fi prezentat sambata, 7 decembrie, de la ora 18:00, in sala de la etaj a Teatrului "Gong" din Sibiu.

"Poubelle", scris si regizat special pentru Luca Lombardi, scoate in evidenta toate calitatile artistului italian, intr-o serie de numere de clovnerie, qusick-change, iluzionism si circ. Spectacolul are o durata de aproximativ 45 de minute si este recomandat tuturor categoriilor de varsta. "Poubelle - magie, quick change si comedie" va fi prezentat duminica, 8 decembrie, de la orele 11:00 si 18:00.

"BuBBles Revolution" e unul dintre cele mai exaltante spectacole cu baloane de sapun din Europa. Marco Zoppi si Rolanda Sabaliauskaite propun efecte speciale. Construit ca o calatorie in lumea magica a basmelor, publicul descopera baloane de fum, baloane uriase, carusele cu baloane de sapun in toate formele, baloare care sar si se aprind. Spectacolul are o durata de aproximativ 80 de minute si este recomandat copiilor cu varste de peste 4 ani. "BuBBles Revolution" va fi prezentat duminica, 8 decembrie, de la ora 16:00. Toate biletele pentru acest spectacol au fost epuizate.

Programul complet al evenimentelor din cadrul SIBIU MAGIC SHOW si biletele sunt disponibile pe site-ul teatrulgong.ro.

Accesul publicului la evenimentele teatrului se face in limita locurilor disponibile, pe baza biletelor puse in vanzare atat online, pe teatrulgong.ro, cat si la sediul agentiei din strada Al. Odobescu nr. 4 (de miercuri pana vineri, intre orele 11:00 si 18:00; sambata, intre orele 10:00 si 18:00; duminica, de la ora 10:00 la 14:00). Pretul unui bilet la oricare spectacol din programul Sibiu Magic Show este de 14 lei.

Sibiu Magic Show este un eveniment finantat de Primaria si Consiliul Local ale Municipiului Sibiu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Sibiu Magic Show, #Sibiu Magic Show 2019 , #Teatru