Cum isi protejeaza companiile angajatii chiar atunci cand acestia sunt in concediu?

Luni, 18 Iulie 2016, ora 16:43
5654 citiri
Cum isi protejeaza companiile angajatii chiar atunci cand acestia sunt in concediu?

Lumea afacerilor este din ce in ce mai aglomerata, iar competitia intre companiile angajatoare creste. Astfel ca cele mai mici detalii pot face diferenta pentru viitorii angajati.

Intotdeauna un angajat experimentat va alege compania care ii ofera fie mai multe beneficii, fie o calitate crescuta a celor uzuale. Tot beneficiile sunt cele care loializeaza un angajat incepator si il motiveaza sa-si insuseasca cultura organizatiei.

Printre avantajele oferite de angajatori, unul dintre cele mai importante sunt beneficiile medicale.

De ce asigurarea de sanatate a devenit un criteriu important pentru pachetele salariale?

In conditiile in care din ce in ce mai multi romani aleg sa isi petreaca vacantele in afara tarii, unde accidentele neprevazute nu sunt excluse, devine important un plan de asigurare medicala de calitate.

Cercetatorii de la Organizatia Mondiala a Sanatatii afirma ca 18%-24% dintre decesele din randul calatorilor sunt cauzate de leziuni grave.

De asemenea, este binecunoscut faptul ca, in timpul verii, riscul aparitiei unor afectiuni diverse sau agravarea celor deja existente este amplificat de temperaturile caniculare.

Cum pot companiile sa isi protejeze angajatii chiar si in timpul vacantelor in strainatate?

Metoda este cat se poate de simpla: prin alegerea unui plan de asigurare de sanatate privata, cu acoperire internationala.

Acest tip de asigurare include beneficiile unei asigurari de sanatate, dar le extinde la nivel international.

Astfel, companiile care aleg un plan de asigurare medicala internationala pentru angajati, ii pot proteja pe acestia de eventualele preocupari legate de costurile procedurilor medicale necesare.

In acelasi timp, angajatii se bucura de tratamente medicale de inalta calitate atat in timpul anului, cat si atunci cand se afla in concediu.

Planurile MediHelp International sunt deductibile fiscal in limita a 400 de euro/an si ofera acoperire pentru proceduri medicale complexe in cadrul unei retele de peste 425.000 de clinici private din intreaga lume.

Printre costurile acoperite se numara cele pentru control medical, spitalizare, ingrijire maternala, tratament dentar sau interventii chirurgicale.

#asigurare calatorie, #asigurare medicala angajati, #pachet asigurare angajat , #Asigurare calatorie