Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Auto > Stiri Auto
A   A   A

5 motive să cumperi o mașină second-hand dintr-un parc auto din Constanța

5 motive să cumperi o mașină second-hand dintr-un parc auto din Constanța
FOTO: tiriacauto.ro/ro/oferte/auto-rulate/marca/model
Dacă locuiești în Constanța și vrei să-ți cumperi o mașină second-hand, poate primul gând ți-l îndrepți către vânzătorii privați, însă ar trebui să iei în considerare și o vizită în parcurile auto din Constanța. Este posibil ca prețul de achiziție al mașinii să fie puțin mai mare, însă poți fi sigur că acesta se regăsește într-o serie de avantaje de nerefuzat.
1. Reputația
Atunci când încerci să-ți cumperi o mașină second-hand de la un vânzător privat, nu vei putea afla niciodată foarte multe lucruri despre bunele sale intenții. Pe de altă parte poți verifica cu ușurință reputația unui parc auto din zona Constanța, căutând informații despre firma care îl deține, despre acreditările acesteia sau căutând review-uri ale clienților. Un alt aspect deloc de neglijat este acela că în cazul parcurilor auto din județul Constanța te poți răzgândi mult mai ușor în privința achiziției, ceea ce este aproape imposibil în cazul unei înțelegeri cu un cumpărător privat.

2. Varietatea de mașini
Vânzătorii privați comercializează, de obicei, o singură mașină. Dacă optezi să vizitezi unele parcuri auto din Constanța, orizonturile tale se vor extinde considerabil. Aici vei găsi o mulțime de mașini, modele, configurații și culori, din care să poți alege. Un alt mare avantaj este acela că poți opta oricând pentru un test-drive pentru mai multe mașini ca să vezi care dintre acestea ți se potrivește mai bine.

3. Calitatea mașinilor
Înainte de a fi incluse în parcurile auto de la Constanța, mașinile trebuie să treacă teste riguroase de control al calității. Aceste teste cuprinzătoare sunt o garanție a faptului că mașina pe care o vei cumpăra este una sigură. Pe lângă o verificare tehnică riguroasă, efectuată anterior semnării contractului, mașinii i se verifică și istoricul de service, ceea ce nu este un aspect deloc de neglijat în stabilirea numărului de kilometri reali.

4. Opțiuni de garanție
Un vânzător privat nu poate să-ți ofere garanție pentru mașina achiziționată, în timp ce parcurile auto din Constanța pot face acest lucru. De obicei, garanția oferită se axează pe cutia de viteze și motor, așa că dacă vei avea nevoie de reparații ulterior achiziției, care nu țin de uzura normală a mașinii, este foarte posibil ca acestea să fie acoperite. Astfel, chiar dacă optezi pentru o mașină second-hand trebuie să știi că poți beneficia de garanție.

5. Opțiuni de finanțare
Nu toți cumpărătorii au la dispoziție toată suma de bani necesară achiziției unei mașini. Vânzătorii privați nu pot oferi alte opțiuni de plată, în timp ce parcurile auto, da. Fie că este vorba de o plată în avans dintr-un împrumut, o schemă de plată lunară mai mică cu dobândă mai mare, sau de o schemă de plată lunară mai mare cu dobândă mai mică, toate sunt posibile.

O achiziție a unei mașini rulate dintr-un parc auto te poate scuti și de corvoada documentelor. Dealerul auto își asumă transparent responsabilitatea pentru toate documentele prezentate, iar tu vei avea siguranța că vei achiziționa o mașină care are toate actele în regulă.
Facebook ShareTweet
 Joi, 03 Martie 2022, ora 18:30
 Autor:  Advertorial

 Articol citit de 2013 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor