Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Auto > Stiri Auto
A   A   A

Românii care vor să-și cumpere maşină o pot verifica la RAR. Instituția își asumă rolul de consultant

Românii care vor să-și cumpere maşină o pot verifica la RAR. Instituția își asumă rolul de consultant
Poți să îți verifici la RAR mașina pe care dorești să ți-o cumperi Foto: Facebook
Registrul Auto Român își asumă rolul de consultant tehnic în materie de achiziții auto și anunță că poate verifica, începând de joi, mașinile pe care românii intenționează să le cumpere.
Două din 10 mașini care se prezintă la Registrul Auto Român au probleme de identificare. De la cele mai simple, cum ar fi serii de motor ilizibile, lipsa codului de motor sau lipsa plăcuței producătorului, până la cele mai grave precum modificarea seriei de caroserie/șasiu.
O parte dintre aceste deficiențe reprezintă motive întemeiate de a refuza cumpărarea autovehiculului folosit. Neconformitățile legate de elementele de identificare pot determina respingerea definitivă a mașinii la RAR și blocarea acesteia, de regulă fără posibilitatea readmiterii în circulație.

Începând de joi, la RAR Grivița, sediul central al instituției, oamenii pot merge cu autovehiculul pe care intenționează să îl cumpere pentru o verificare amănunțită. ...citeste mai departe despre "Românii care vor să-și cumpere maşină o pot verifica la RAR. Instituția își asumă rolul de consultant" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Joi, 19 Mai 2022, ora 14:11

 Articol citit de 865 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor