AGR Next Generation

Marti, 01 Noiembrie 2016, ora 16:12
1546 citiri
AGR Next Generation

(P) Toti cei care doresc sa faca economii substantiale la carburant pot achizitiona de astazi noua generatie de instalatii auto GPL AGR NEXT direct de pe portalul nostru Monteazagpl.ro.

Acest produs este asteptat de mult de catre cunoscatorii domeniului auto GPL dar si de catre cei care vor sa monteze pe masina lor o instalatie GPL performata care sa acopere toate cerintele tehnice ale acestui moment.

Pentru ca este un produs complet, utilizatorii unei instalatii GPL AGR Next vor beneficia de 4 ani garantie, montajul putand fi efectuat in oricare din punctele AGR din Romania si Bulgaria, iar reviziile se vor efectua la 6 luni dar numai mult de 20.000 km.

Pentru protectia clientilor nostri achizitia produsului se va face numai de la producator iar plata se va efectua on-line sau cu virament bancar dupa deschiderea comenzii si generarea facturii proforme pe www.monteazagpl.ro.

Clientii vor fi indrumati de catre personalul AGR de la centrul de informare 0733 733 200 dar si de catre partenerii nostri din teritoriu.

AGR Next este un kit universal care cuprinde toate autoturismele alimentate cu benzina prin injectie indirecta de tip MPI si care au o putere pana in 100Kw. Toate autoturismele care dezvolta o putere mai mare de 100 de kw vor fi tratate separat, pentru acestea fiind nevoie de un reductor de capacitate mare.

Am reusit sa aducem in piata un produs cu cel mai bun raport calitate pret, costul produsului ajungand la o valoare medie de piata iar calitativ, componentele folosite find la nivel de OEM.

Componentele principale sunt alese de la producatori lideri mondiali in segmentul lor cum ar fi Tomasetto - Italia numarul 1 mondial in constructia de multivalve, AC - Polonia un producator foarte cunoscut in industria auto pentru componentele electronice si numarul 1 in EMEA in productia de controlere pentru piata auto GPL si GNCV sub numele de Stag, Stako - este cel mai titrat producator de rezervoare si recipienti sub presiune cu o calitate de necontestat in domeniul auto GPL.

Pentru ca am dorit ca AGR Next sa fie intradevar un produs de top, inginerii nostrii au imbunatatit kitul in cele mai mici detalii astfel incat si accesoriile, furtunele, conductele si suportii acestuia fiind de o calitate superioara.

Reteaua de service-uri AGR numara astazi peste 100 de membri in toata tara care au un merit extraordinar in lansarea acestui produs, multi dintre ei fiind printre pionierii acestui domeniu in Romania, sunt activi in ceea ce priveste imbunatatirea si dezvoltarea din punct de vedere tehnic al produselor si datorita experientei acumulate, acestia isi aduc periodic aportul la dezvoltarea domeniului printr-o colaborare eficienta cu inginerii AGR.

"Sunt bucuros ca putem sa oferim clientilor nostri un serviciu de calitate si un produs de exceptie prin reteaua AGR de service-uri specializate in montajul instalatiilor auto GPL. Vreau sa le multumesc colegilor din departamentul tehnic care au facut posibila lansarea acestui produs pentru care putem sa oferim real 4 ani de garantie" - Silviu Raicea.

Despre AGR Autogas Group

Monteaza GPL te ajuta sa economiseti bani circuland cu masina. Programeaza-te la montaj pentru o instalatie GPL dedicata pentru masina ta si vei economisi pana la 50% din banii pentru combustibil.

Instalatia GPL este o solutie ideala folosita in toata Europa pentru reducerea noxelor dar si pentru pretul scazut al acestui combustibil.

Detalii despre instalatia GPL potrivita pentru masina ta poti afla direct de la inginerii AGR Autogas Group, apeland numarul de relatii clienti 0733 733 200.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#monteaza GPL, #instalatii GPL , #Noutati auto