Cardurile de carburant Eurowag pentru companiile care dețin flote

Marti, 20 Iunie 2023, ora 18:31
111 citiri
Cardurile de carburant Eurowag pentru companiile care dețin flote
FOTO: ro.eurowag.com

Companiile inteligente de transport rutier caută mereu modalități de a reduce costurile și de fi mai eficiente. Indiferent dacă este vorba de costurile legate de carburant, optimizarea rutelor, cheltuielile administrative sau chiar de moralul angajaților, fiecare aspect al operațiunilor flotei trebuie analizat având în vedere aceste două obiective.

Cardurile de carburant de la Eurowag reprezintă un instrument valoros pentru companiile cu flote de orice dimensiune care doresc să atingă aceste obiective. Citiți în continuare pentru a afla cum să reduceți cheltuielile, să simplificați procesele administrative și să asigurați un confort sporit flotelor care operează în toată Europa cu ajutorul soluțiilor de plată profesionale oferite de cardurile de carburant Eurowag.

Cardurile de carburant oferă o modalitate mai bună de plată

Cunoscute uneori sub numele de carduri de benzină, cardurile de carburant funcționează în mod similar cu cele de credit. Un card de carburant al unei companii le permite deținătorilor (cum ar fi șoferii) să facă achiziții fără numerar pentru carburant și pentru alte cheltuieli aprobate în prealabil. De asemenea, firma emitentă a cardului de carburant oferă, de regulă, beneficii și stimulente pentru utilizarea cardului respectiv, cum ar fi prețuri mai mici la stațiile de alimentare partenere sau reduceri la serviciile pentru vehicule.

Eurowag atribuie un card unic pentru fiecare vehicul solicitat din flotă. Șoferul poate folosi apoi cardul emis pentru a face cumpărături. Toate achizițiile efectuate de pe fiecare card asociat contului unei companii vor fi apoi raportate individual pe o singură factură în fiecare lună.

Haideți să analizăm acum modul în care aceste carduri pot ajuta companiile de transport rutier de marfă la gestionarea flotei și să vedem câteva dintre avantajele oferite.

Gestionarea flotei, a cheltuielilor și nu numai

Există mai multe avantaje pe care le poate oferi un card de carburant pentru companie. Primul dintre acestea este reducerea costurilor carburantului. Eurowag este în măsură să le ofere clienților săi prețuri mai mici la stațiile de alimentare din întreaga Europă, datorită numărului mare de parteneri din rețea.

Un alt avantaj este că deținătorii de carduri de carburant Eurowag pot achiziționa pachetul de software performant de tip fleet management. Acest serviciu ajută la creșterea eficienței carburantului prin urmărirea în timp real a tuturor vehiculelor din flotă, monitorizarea comportamentului șoferilor și prevenirea furtului de carburant prin măsurarea volumului acestuia din rezervorul fiecărui vehicul.

De asemenea, un beneficiu în plus este raportarea pe o singură factură a tuturor cheltuielilor lunare ale flotei, care poate reduce costurile și sarcinile administrative, eliminând o mulțime de chitanțe și documente.

Totodată, cardurile de carburant sporesc siguranța șoferilor prin faptul că aceștia nu mai au nevoie de numerar pentru a efectua tranzacții în timpul cursei. În plus, aceștia nu mai trebuie să aibă asupra lor sume mari de bani în mai multe valute pentru a plăti carburantul. Eurowag oferă chiar și posibilitatea de a utiliza cardul de carburant pentru a plăti taxele de drum din mai multe țări europene, precum și protecție antifurt în cazul cardurilor de alimentare pierdute sau furate.

Eurowag are soluția de plată perfectă pentru flote de toate dimensiunile

Cel mai bun card de carburant este cel care oferă opțiunile potrivite pentru nevoile individuale ale companiei dumneavoastră. Clienții Eurowag pot alege între un card de carburant tip prepaid, care stabilește o limită a sumelor cheltuite, și o versiune tip postpaid. În cazul cardurilor de carburant postpaid, compania își va crea un cont la emițătorul cardului de carburant, care va transmite apoi lunar, o factură pentru toate achizițiile efectuate de pe fiecare card asociat cu acel cont.

Flexibilitatea de a putea gestiona cheltuielile lunare prin stabilirea unei limite plătite în avans și comoditatea de a primi o singură factură lunară pentru toate cheltuielile fac din cardurile de carburant o resursă excelentă atât pentru companiile de transport mari, cât și pentru cele mici.

Având în vedere posibilitatea de a controla valoarea cheltuielilor în fiecare lună, opțiunea de card cu plata în avans poate fi cel mai bun card de carburant pentru întreprinderile mici. Flotele mai mari ar putea aprecia comoditatea de a oferi fiecărui șofer posibilitatea de a face cumpărături în curse fără un plafon de cheltuieli, putând în același timp să monitorizeze și să gestioneze cu ușurință cheltuielile lunare prin intermediul portalului pentru clienți de la Eurowag. Indiferent de opțiunea care oferă cele mai multe beneficii pentru compania dvs., suntem siguri că sunteți de acord cu faptul că cel mai bun card de carburant pe care un șofer îl poate avea în portofel este cel de la Eurowag.

Eurowag vă acoperă în toată Europa

Indiferent unde se deplasează flota dvs. în Europa, Eurowag vă stă la dispoziție cu rețeaua noastră de parteneri care constă în peste 15.000 de stații de alimentare. Le oferim clienților noștri posesori de carduri de carburant o varietate de opțiuni, de la motorină și benzină standard la carburanți premium și alternativi. Astfel, șoferii dvs. pot pleca la drum cu încrederea că Eurowag va fi copilotul lor pe tot parcursul cursei.

Contactați-ne astăzi și aflați de ce din ce în ce mai multe companii deținătoare de flote aleg Eurowag drept furnizorul lor preferat de carduri de carburant

„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
Opt din zece români preferă să cumpere online pentru a câștiga timp, peste media din Uniunea Europeană, într-o țară profund divizată între urban și rural, între adopție foarte...
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american
Crizele multiple anunțate de către Nouriel Roubini, cunoscutul economist din Statele Unite, au lovit lumea după ce războaiele din Ucraina și Israel, precum și blocarea traficului maritim din...
#carduri carburant eurowag, #carburant, #flote, #companii , #Stiri Auto