Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Auto > Stiri Auto
A   A   A

Cofondatorul Tesla vine în România. Eveniment cu proiecte inovatoare la care vor participa 1.000 de invitați

Cofondatorul Tesla vine în România. Eveniment cu proiecte inovatoare la care vor participa 1.000 de invitați
Cofondatorul Tesla vine în România. FOTO www.pexels.com
Martin Eberhard, cofondatorul gigantului american Tesla, vine pentru prima dată în România pentru lansarea primului concept de supercar electric dezvoltat de o companie românească.
Martin Eberhard, unul dintre speakerii principali ai evenimentului de la București, a cofondat compania Tesla Motors în anul 2003, deținând funcția de CEO al companiei până în noiembrie 2007. Acesta va dezvălui filosofia din spatele Tesla şi cum a reuşit prin lansarea acestei companii să revoluţioneze industria automobilelor electrice.

Evenimentul va avea loc la București, în data de 19 martie 2022. Vor fi prezentate o serie de proiecte inovatoare menite să faciliteze integrarea dispozitivelor smart în platforme revoluționare.

Sunt așteptați 1.000 de participanți, printre care personalități din întreaga lume, inovatori și antreprenori din industria tehnologiei blockchain, fintech, reprezentanți ai sectorului auto și investitori.

Pe scenă vor urca oameni de știință, autori, arhitecți de tehnologii, regizori și directori de top din întreaga lume pentru a prezenta tehnologia viitorului, oferind atât participanților, cât și invitaților posibilitatea de a interacționa cu experți și profesioniști din industria tehnologiei și industria automotive. ...citeste mai departe despre "Cofondatorul Tesla vine în România. Eveniment cu proiecte inovatoare la care vor participa 1.000 de invitați" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Luni, 14 Martie 2022, ora 22:26

 Articol citit de 1854 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor