Consolidarea increderii: un obiectiv necesar, posibil prin efort colectiv

Miercuri, 02 Iunie 2021, ora 18:18
1261 citiri
Consolidarea increderii: un obiectiv necesar, posibil prin efort colectiv
consolidare incredere FOTO: pexels.com

Una dintre valorile de baza a unui colectiv bine inchegat si pasionat de ceea ce face in fiecare zi este increderea. Aceasta se cladeste progresiv si este necesara in orice mediu de lucru, in toate domeniile, dar mai ales intr-o perioada marcata de incertitudine. O companie care abordeaza activitatatea de zi cu zi dintr-o perspectiva deschisa si flexibila poate munci mult mai usor la ceea ce conteaza si poate incuraja constant un efort colectiv spre un obiectiv comun. Iata cateva aspecte care merita mentionate cand vine vorba de incredere si ce inseamna aceasta la locul de munca:

Elementul central intr-o noua normalitate

Se vorbeste intens despre revenirea la normal si la felul in care se transforma acest normal odata cu adaptarea la lumea post pandemie. In special pe piata muncii, dar si in vietile personale ale oamenilor, criza cauzata de coronavirus impinge spre noi idei si spre nevoia de adaptare constanta la imprevizibil. Angajatii vor cauta intr-o firma, dar vor si avea nevoie de un nou nivel de incredere din partea superiorilor si a colegilor. Tocmai din cauza provocarilor aduse de pandemia de Covid-19, fiecare angajat urmareste siguranta si isi doreste sa vada in compania in care lucreaza o deschidere spre comunicare si transparenta semnificativa. Prin IMMUNE™ Building Standard, antreprenorii si managerii de pretutindeni pot afla ce masuri pot fi luate pentru a consolida nivelul de incredere al angajatilor. Cu ajutorul masurilor concrete care pot fi implementate la locul de munca se pot produce schimbari reale si benefice pentru intregul colectiv.

Depasirea provocarilor momentului

In viitorul post pandemie, toate masurile care au luat prin surprindere sectorul business, si nu numai, vor deveni norma sau chiar vor reprezenta afacerile in ceea ce priveste deschiderea spre flexibilitate. Mai mult decat atat, angajatii pot acum sa se orienteze in functie de felul in care au depasit situatia de criza companiile pentru care lucreaza sau cele in care vor sa se angajeze. Tocmai din cauza acestei nevoi accentuate de siguranta, atat sanitara, cat si financiara, va exista o nevoie reala de a depune eforturi pentru cladirea increderii. Cu ajutorul informatiilor pe care le contin materialele IMMUNE™ Building Standard, locul de munca poate fi revolutionat nu doar la nivel de masuri sanitare, dar si la nivel operational. Cultura unei companii este in continua dezvoltare, iar increderea poate fi definita doar cu ajutorul incurajarii intregului colectiv.

Revenirea la spatii sigure

Increderea angajatilor se traduce in aceasta perioada in felul in care abordeaza si intoarcerea la birou in noile conditii si dupa toate cele intamplate in ultimul an. Acestia au nevoie de conditii de munca sigure, de angajatori care raman transparenti in fiecare zi si in orice situatie, dar mai ales de masuri concrete. Intoarcerea la birou este una dintre provocarile principale din aceasta perioada. Chiar daca o mare parte dintre companii isi muta activitatea in regim remote sau work from home, multe isi continua activitatea precum inainte de pandemie. Spatiile de lucru necesita acum o atentie speciala, trebuie sa indeplineasca noi asteptari si sa devina un mediu propice pentru petrecerea orelor de munca. IMMUNE™ Building Standard ofera accesul la cele mai bune practici, care vor intari increderea colectiva in compania ta, prin implementari ale unor idei specifice. Nu uita ca menirea acestora este sa produca o schimbare reala, pe termen lung.

Increderea consolideaza productivitatea, pasiunea pentru munca si viitorul unei companii in ceea ce priveste angajatii. Asuma-ti ca in aceasta perioada sa cauti activ cele mai potrivite metode pentru a transforma radical locul de munca si pentru a-l aduce la un nou nivel.

Vești proaste pentru iubitorii de cafea. Prețurile vor continua să crească: ”Dacă seceta persistă, nu vom avea boabe de vândut”
Vești proaste pentru iubitorii de cafea. Prețurile vor continua să crească: ”Dacă seceta persistă, nu vom avea boabe de vândut”
Preţurile la cafea îşi vor continua ascensiunea meteorică, în condiţiile în care vremea nefavorabilă, şi mai ales decizia cultivatorilor din Vietnam de a mai aştepta înainte de a-şi...
Microsoft a lansat o nouă actualizare pentru Windows 11. Cu ce îmbunătățiri vine
Microsoft a lansat o nouă actualizare pentru Windows 11. Cu ce îmbunătățiri vine
Microsoft a lansat o actualizare pentru Windows 11, identificată prin codul KB5036980, care introduce noi funcții, dar și un element mai puțin plăcut: reclame în meniul Start. Această...
#incredere, #incredere afacere, #afacere , #Stiri Auto