Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Auto > Stiri Auto
A   A   A

Dacia Spring își merită banii? Verdictul unui specialist: ”Am condus scutere la fel de puternice” VIDEO

Dacia Spring își merită banii? Verdictul unui specialist: ”Am condus scutere la fel de puternice” VIDEO
Dacia Spring este o mașină electrică din ce în ce mai populară FOTO Captură Video YouTube/ Electroheads
Dacia Spring, prezentată de producător ca fiind cea mai ieftină mașină electrică din Europa, a început să devină din ce în ce mai populară atât în România, cât și în afara țării.
Dacia anunța în aprilie 2022 că a vândut 5.000 de mașini electrice Spring în România și că pe drumurile europene circulau 40.000 de exemplare, jumătate fiind în Franța.

Rich, care face parte din echipa Electroheads, un grup de oameni specializați și pasionați de mașini electrice, din Londra, a făcut o recenzie pentru Dacia Spring și a postat-o pe canalul său de YouTube.

”Astăzi vorbim despre una dintre firmele mele preferate de mașini din lume, Dacia. Cum poți să nu iubești o companie care face mașini accesibile, pe care te poți baza, pentru masele de oameni? Dacia a lansat un model electric de SUV, Spring”, începe Rich recenzia.
De asemenea, acesta mai spune că inițiativa Dacia, de a scoate pe piață o mașină electrică ieftină, reprezintă un test.

Referitor la cei 44 de cai putere pe care îi are mașina, Rich spune că a condus scutere care sunt la fel de puternice. De asemenea, menționează autonomia de 230 de kilometri și viteza maximă de 125 de kilometri la oră.

”Toate acestea ar putea să sune dezamăgitor, însă niciunul dintre aceste aspecte nu sunt rele pentru că Dacia Spring a fost creată pentru drumuri scurte în oraș, unde viteza medie probabil că este între 16 și 32 de kilometri pe oră. De exemplu, viteza medie în Londra este de numai 8 kilometri pe oră. (...) Pur și simplu nu ai nevoie de viteză de top și de accelerare rapidă când îți duci copiii la școală sau când mergi la supermarket. De ce să plătești pentru o mașină de top când ajungi să folosești cu adevărat 5% din ce poate să facă? Pur și simplu plătești pentru ceva ce nu folosești”, mai spune Rich.

De asemenea, Rich mai spune și că Dacia a investit în spațiul din mașină când a conceput modelul Spring, fiind foarte încăpătoare, un avantaj important.

...citeste mai departe despre "Dacia Spring își merită banii? Verdictul unui specialist: ”Am condus scutere la fel de puternice” VIDEO" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Marti, 20 Septembrie 2022, ora 22:25

 Articol citit de 398 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor