Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Auto > Stiri Auto
A   A   A

De ce sunt importante showroom-urile auto? Land Rover București, dealer auto cu servicii complexe

De ce sunt importante showroom-urile auto? Land Rover București, dealer auto cu servicii complexe
FOTO: media.tiriacauto.ro
Daca sunteti in cautarea unei masini Land Rover sau Jaguar si doriti sa aveti la dispozitie toate informatiile posibile despre acestea, puteti sa va treceti in agenda o vizita la showroom-ul auto Land Rover Bucuresti, unde sigur veti reusi sa le obtineti.
Intr-o lume tot mai digitalizata, dealerii auto continua sa fie esentiali in procesul de vanzare a masinilor, in principal datorita serviciilor pe care le acorda, dar si ofertelor promovate. Suprematia acestora asupra pietei auto dateaza din anul 1898, cand prima reprezentanta auto a fost creata de catre William E. Metzger. De atunci si pana astazi, producatorii de masini au descoperit ca acest tip de distributie le aduce un profit mai mare si le asigura o comercializare mai buna a produselor. Fabricarea unei masini si vanzarea acesteia sunt doua lucruri total diferite, asa ca producatorii au decis sa se concentreze in continuare pe procesul de fabricatie pe care stiu sa-l realizeze cel mai bine, lasand vanzarile pe seama reprezentantelor experte la acest capitol.

Servicii personalizate pentru fiecare client

Rolul principal al dealerilor auto este acela de a fideliza marca si de a oferi clientilor o experienta perfecta si, mai ales, personalizata. Reprezentanta auto Land Rover Bucuresti este un astfel de exemplu de showroom in care orice cumparator isi poate gasi modelul potrivit de Land Rover, Range Rover sau Jaguar. Consultantii Land Rover Bucuresti vor porni orice discutie de la pasiunea voastra pentru masini si de la masinile voastre preferate. Pornind de la stilul vostru de a conduce si de la ceea ce va doriti de la o masina, acestia va vor ajuta sa va alegeti modelul potrivit dintre unele din cele mai iubite marci de masini. Showroom-ul Land Rover Bucuresti comercializeaza si masini rulate in conditii foarte speciale, acestea fiind selectionate si verificate de catre profesionisti. Astfel, fiecare autovehicul beneficiaza de un istoric complet si riguros, efectuat pe baza seriei de sasiu (numar VIN), pentru ca mai apoi sa treaca printr-un proces complex si specializat de verificare tehnica, evaluare si cosmetizare, iar atunci cand este necesar, chiar prin reconditionare sau reparare.Gama complexa de servicii

Concurenta dintre dealerii auto este un beneficiu real pentru clienti care pot obtine, astfel, cele mai bune oferte pentru ei. Aceasta concurenta se materializeaza si prin gama extinsa de servicii oferita, dintre care primeaza bineinteles test-drive-urile. Showroom-ul Land Rover Bucuresti face parte din cea mai extinsa retea de dealeri auto la nivel national, oferind insa nenumarate alte servicii clientilor sai. De la finantare (atat pentru o masina noua, cat si pentru una rulata) cu rata lunara potrivita pentru fiecare, pana la asigurarea noii masini care nu este intotdeauna un procedeu simplu. Consilierii Land Rover Bucuresti va pot sfatui in privinta optiunilor existente si pot intermedia relatia cu cei mai buni asiguratori de pe piata. Un alt serviciu este acordat este acela de Buy-Back prin intermediul caruia puteti folosi masina veche ca avans pentru una noua de la una din cele sase marci reprezentate sau cu o masina rulata din parcul propriu. Evaluarea autovehiculului vechi este un alt serviciu oferit gratuit de Land Rover Bucuresti de catre expertii showroom-ului care calculeaza valoarea masinii, folosindu-se de informatiile furnizate de client si de cataloage actualizate de pret, ce acopera fiecare model si an de fabricatie.
Facebook ShareTweet
 Luni, 14 Februarie 2022, ora 18:47
 Autor:  Advertorial

 Articol citit de 499 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor