Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Auto > Stiri Auto
A   A   A

Șoferii sunt îndemnați să treacă des pe la benzinărie pentru a economisi carburant: "Benzina se evaporă mai repede decât îți poți imagina. Este un pont grozav" VIDEO

Șoferii sunt îndemnați să treacă des pe la benzinărie pentru a economisi carburant: "Benzina se evaporă mai repede decât îți poți imagina. Este un pont grozav" VIDEO
Șofer care alimentează mașina cu combustibil FOTO Unsplash
Șoferii sunt îndemnați să facă deplasări mai dese la benzinărie și să nu-și lase mașina în funcțiune cu „aburi”, în caz contrar, riscă să risipească combustibil.
Șoferii au obiceiuri diferite atunci când se află la benzinărie, unii își completează mai des nivelul de combustibil, în timp ce alții așteaptă ca rezervorul să fie aproape gol înainte de a alimenta.

S-a sugerat ca șoferii să viziteze stația de benzină ori de câte ori rezervorul lor este plin pe jumătate.

Un șofer a vorbit pe TikTok despre beneficiile metodei, spunând că este unul dintre cele mai importante sfaturi.

În clip, utilizatorul american TikTok, care folosește numele prepared.living, a spus: „Umpleți când rezervorul de benzină este plin pe jumătate.

Întotdeauna aștept până când este la E sau mai jos. Urăsc să mă opresc să iau benzină.

Dacă vă permiteți, păstrați-l la jumătate.

Care este motivul: cu cât ai mai mult gaz în rezervor, cu atât mai puțin aer ocupă spațiul gol.

„Benzina se evaporă mai repede decât îți poți imagina.”
@prepared.living Gas Saving Tip #3 #savegas #gassavinghack #fuelcost #risingfuelcosts #savemoney #pumpinggas #gastank #inflation2022 #gasprices ♬ original sound - Crystal Atkeson

Un rezervor plin de combustibil va contribui la greutatea totală a vehiculului și va reduce ușor eficiența combustibilului.

Cu toate acestea, combustibilul din rezervor cântărește doar un procent foarte mic din greutatea totală a mașinii sau a camionetei, o medie de aproximativ cinci procente.

James Baker, de la RegCarCheck, a spus că este o modalitate bună pentru șoferi să urmărească economia de combustibil.

Vorbind pentru Express.co.uk, el a adăugat: „Cu cât țineți mai multă benzină în rezervor, cu atât mai puțin aer umple spațiul gol.

Când combustibilul se întâlnește cu aerul, acesta se evaporă mai repede.

Rezervele de benzină au un acoperiș interior care limitează evaporarea, conducerea cu mai puțin oxigen în rezervor elimină acest lucru în continuare. Este un pont grozav.”

Umplerea unui rezervor la jumătate în comparație cu un rezervor plin reduce greutatea doar cu două procente și jumătate.

Având în vedere acest lucru, este foarte probabil ca schimbarea economiei de combustibil să fie marginală. ...citeste mai departe despre "Șoferii sunt îndemnați să treacă des pe la benzinărie pentru a economisi carburant: "Benzina se evaporă mai repede decât îți poți imagina. Este un pont grozav" VIDEO" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Luni, 01 August 2022, ora 17:16

 Articol citit de 464 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor