ENGIE Romania incheie un parteneriat cu Mercedez-Benz Romania pentru promovarea mobilitatii electrice

Luni, 13 Ianuarie 2020, ora 13:17
1649 citiri
ENGIE Romania incheie un parteneriat cu Mercedez-Benz Romania pentru promovarea mobilitatii electrice
Foto: Martin Schulz (left) & Nicolas Richard (right)

ENGIE Romania incheie un parteneriat, la nivel national, cu Mercedes-Benz Romania pentru promovarea ofertei de statii de incarcare electrice, Elvi, produse de EVBox, companie detinuta de ENGIE, lider la nivel mondial in productia de statii de incarcare pentru autovehicule electrice.

Parteneriatul vizeaza toate autoturismele electrice si plug-in hybrid Mercedes-Benz si smart EQ.

Parteneriatul marcheaza un demers concret de a veni in intampinarea clientilor Mercedes-Benz care opteaza pentru achizitionarea de autoturisme electrice sau plug-in hybrid, facilitandu-le acestora dotarea cu statie electrica de incarcare Elvi EVBox pentru utilizarea la domiciliu.

Cei interesati pot beneficia de un pachet integrat de servicii de consultanta, instalare, mentenanta, monitorizare online si asistenta tehnica pentru statia electrica.

Clientii care opteaza si pentru un contract de furnizare de energie electrica din partea ENGIE Romania vor putea beneficia si de un abonament de servicii e-mobility cu acces la mai mult de 160 de puncte de incarcare la nivel national, asigurand astfel incarcarea in spatiul public a autovehiculelor electrice pentru aproximativ 3.000 de kilometri.

"ENGIE Romania are in centrul strategiei sale tranzitia catre zero emisii de carbon, dezvoltand solutii performante si inovatoare pentru clienti, care sa le permita acestora sa devina actori ai reducerii emisiilor de carbon generate de mijloacele de transport. Parteneriatul incheiat cu Mercedes-Benz Romania este o dovada concreta a acestei ambitii de a pune la dispozitia clientilor nostri solutii integrate de acces la o energie mai curata si mai prietenoasa cu mediul", a declarat Nicolas Richard, Director Marketing & Sales ENGIE Romania.

"Sustenabilitatea este o parte integranta a strategiei Mercedes-Benz si reprezinta un aspect important in activitatea noastra de responsabilitate corporativa. Suntem bucurosi sa facem un nou pas catre mobilitatea electrica alaturi de ENGIE Romania si sa oferim clientilor nostri o solutie completa de mobilitate electrica", a declarat Martin Schulz, Director General Mercedes-Benz Cars Romania si CEO & Presedinte Mercedes-Benz Romania.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#Engie Mercedes statii incarcare Romania , #Masini electrice