Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Auto > Stiri Auto
A   A   A

Cum funcționează semnalizarea care imită bătăile inimii: "Trebuie să comunice intenția șoferului și să atragă atenția"

Cum funcționează semnalizarea care imită bătăile inimii: "Trebuie să comunice intenția șoferului și să atragă atenția"
Tehnologia este folosită deja pe unul dintre modelele din gama celor de la Mazda FOTO promotor.ro
Unul dintre constructorii auto care încearcă mereu să inoveze și să aducă în prim plan tehnologii interesante, care să stabilească noi standarde în domeniu a anunțat că a creat o semnalizare care se aprinde asemeni bătăilor inimii.
Tehnologia este folosită deja pe unul dintre modelele din gama celor de la Mazda, și anume CX-30. Puteți urmări cum luminează semnalizarea AICI.

În spatele acestei tehnologii se află Atsushi Yoshida, japonezul care și-a dorit să aducă o inovație în această privință, susținând că semnalizările obișnuite, care se aprind și se sting instant, sunt prea “reci”.

Yoshida a studiat mai întâi o serie întreagă de electrocardiograme pentru a putea dezvolta în cele din urmă o semnalizare care se aprinde asemeni bătăilor inimii, scrie Promotor.

„Lumina de semnalizare trebuie să comunice intenția celui de la volan și să atragă atenția pietonilor și celorlalți șoferi din trafic. Speram că o semnalizare care se aprinde asemeni bătăilor inimii, adică se aprinde instant și apoi se diminuează treptat, poate reduce stresul șoferilor și poate transmite un sentiment de calm și siguranță pentru privitori,” a spus Atsushi Yoshida pentru Carscoops. ...citeste mai departe despre "Cum funcționează semnalizarea care imită bătăile inimii: "Trebuie să comunice intenția șoferului și să atragă atenția"" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 25 Ianuarie 2023, ora 12:56

 Articol citit de 489 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor