Land Rover Discovery Sport a ajuns in Romania. Iti place?

Sambata, 31 Ianuarie 2015, ora 00:00
3905 citiri
Land Rover Discovery Sport a ajuns in Romania. Iti place?
Foto: Premium Auto

Noul SUV Land Rover poarta numele "Discovery Sport" si va intra pe piata din Romania incepand cu luna martie a acestui an.

O prima impresie despre cel mai cel mai versatil si capabil SUV premium compact al momentului ti-o poti face in showroom-urile Premium Auto, compania anuntand ca astepta publicul doritor sa incerce senzatiile date de cel mai nou SUV din familia Discovery.

"Masina imbina designul premium cu versatilitatea exceptionala - cele doua atribute trebuie sa conlucreze armonios", a punctat Gerry McGovern, seful departamentului de design si creatie din cadrul Land Rover.

Motorizarea va fi atat pe benzina, cat si turbodiesel, ambele variante ale motoarelor de 2 litri avand integrate tehnologia Stop-Start, injectie directa de inalta presiune, componente interne de joasa frecare si solutii de incarcare regenerativa, menite a reduce consumul si emisiile masinii.

Un alt motor turbodiesel, eD4, se va alatura familiei Land Rover, dupa prima jumate a acestui an.

SUV-ul Discovery Sport este intr-adevar o creatie care te va incanta. Aceeasi forma stabila si eleganta a masinii de teren adaposteste acum mai mult spatiu pentru pasageri.

O regandire ergonomica a interiorului a transformat noul Discovery Sport intr-o masina cu capacitate 5+2 scaune.

Puterea dezvoltata de cele doua tipuri de motoare este de 150, respectiv 190 CP, iar sistemul de transmisie vine in 9 trepte de viteza pentru variasnta automata si 6 la cea manuala.

"Este, pur si simplu, un vehicul complet in segmentul sau", mai spune Gery McGovern si nimeni nu-l poate contrazice, pentru moment.

Pretul unui Land Rover Discovery Sport porneste de 30.200 de euro + TVA. Iti face cu ochiul? Intra in configurator!

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#Land Rover Discovery Sport, #Land Rover lansare 2015 , #Noutati auto