Lexus a lansat varianta LS 460 F Sport 2013. Vezi caracteristicile bolidului

Sambata, 04 August 2012, ora 14:33
2204 citiri
Lexus a lansat varianta LS 460 F Sport 2013. Vezi caracteristicile bolidului

Lexus LS varianta 2013 a fost prezentata oficial la inceputul acestei saptamani, la San Francisco. Prima varianta sport a LS 460, Lexus LS 2013, intra pe piata ca un concurent direct pentru Audi A8, BMW seria 7 si Mercedes-Benz Clasa S.

Pachetul F Sport include jante din aliaj pe 19 inci, pedalier din aluminiu, sistem de franare Brembo, praguri incriptionate F Sport, diferential cu alunecare limitata pentru versiunile cu tractiune pe puntea spate, padele pentru schimbarea treptei de viteza si suspensie sport.

Toyota, compania-mama pentru Lexus, nu a anuntat inca un pret pentru niciunul dintre modelele Lexus LS 460 2013. Modelul de baza Lexus porneste de la 68.000 de dolari, inclusiv 895 de dolari plata la livrare, scriu jurnalistii de la Insideline.

Potrivit datelor publicate luni, modelul LS F Sport va fi disponibil pentru toate versiunile LS 460 cu tractiune pe puntea spate. Modelul F sport are acelasi motor de 4,8 litri in V8, de 386 de cai putere sau, pentru versiunile cu tractiune integrala, de 360 de cai putere, ca si varianta standard.

Cifrele oficiale privin consumul noului model nu au fost facute publice inca, insa varianta pe 2012 avea un consum de 14.7 litri la suta de kilometri in oras si 9.8 litri la suta kilometri in afara orasului.

Lexus 2013 are o noua grila frontala, un interior restilizat si noi optiuni precum Lexus Climate Concierge, care permite fiecariu pasager sa controleze temperatura din interior.

Publicatia AutoBlog a postat si cateva imagini cu noul model:

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#lansare Lexus LS 460 F Sport, #noul Lexus, #Lexus Sport , #Noutati auto