Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Auto > Stiri Auto
A   A   A

Montaj parbrize auto de la Master Auto Glass

Montaj parbrize auto de la Master Auto Glass
Sursa foto: masterautoglass.ro
Înlocuirea parbrizului nu mai reprezintă un motiv de stres! Master Auto Glass se ocupă de tot
Se poate întâmpla oricând ca parbrizul mașinii să se spargă. Accidentele rutiere, fenomenele meteo sau din cauza persoanelor rău-voite parbrizul poate suferi distrugeri. Un singur colț spart reprezintă o zonă de risc și oricând poți rămâne fără întregul parbriz. Chiar dacă nu este spart tot, acesta trebuie înlocuit imediat, pentru a te asigura că nu ai probleme în trafic.

Motivele pentru care poți rămâne fără sticlă sunt multe și pot fi chiar și din propria culpă
Fără să aștepți prea multe, poți solicita înlocuirea parbrizului. Pentru autoturisme sau camioane, Master Auto Glass dispune de echipamente și personal profesionist pentru montaj. Dacă vrei să beneficiezi de unele dintre cele mai bune oferte și calitative produse, poți solicita serviciul de înlocuire parbrize auto chiar la tine acasă!
Firma își are sediul în Suceava, înse poți beneficia oriunde de calitatea produselor și a serviciilor. Orice problemă se localizează la nivelul parbrizului, aceasta poate fi soluționată simplu și rapid. Geamurile au doi ani garanție după montaj, iar pentru fiecare client pot fi oferte și soluții diferite. Stocul firmei cuprinde o disponibilitate de 5000 de parbrize, lunete și geamuri laterale.
Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, Master Auto Glass oferă soluții rapide pentru toți clienții care întâmpină probleme cu parbrizul. Fie că te afli în zona Sucevei sau în afara ei, parbrizul poate fi montat la domiciliu. Există cazuri unde parbrizul lipsește complet și astfel clientul nu se poate deplasa la service. Este necesar să fie un garaj sau loc acoperit pe timpul verii, iar iarna unul încălzit.
Îmbunătățite constant, echipamentele și resursele de care dispune firma sunt de maxim ajutor în cazul oricărei probleme la parbriz. Fenomenele meteo extreme ce pot arunca pomi sau stălpi pe parbriz, pietre ce pot sări din asfalt, accidente rutiere sau alți factori pot distruge complet geamul acestuia. Fără posibilitatea de a te deplasa, parbrizul trebuie montat cât mai repede cu putință. La Master Auto Glass, cu pagina de prezentare www.masterautoglass.ro, vei beneficia de promptitudine și profesionalism în montajul parbrizului.

Un mare avantaj al firmei este că parbrizul din fabrică nu va fi cu nimic diferit față de cel înlocuit
Lumina și vizibilitatea vor fi aceleași, iar personalul se va asigura că șoferul este în siguranță. Nu vei avea unghiuri blocate de vizibilitate, culori diferite sau alte probleme cu acesta.
Rapiditatea este un alt punct forte, parbrizul putând fi montat într-un interval de maximum 8 ore. După montaj, vei primi garanție pentru rezistența și executarea montării parbrizului. Acest lucru se întâmplă atât în cazul parbrizelor pentru autoturisme, cât și pentru camioane.
Servicii complete, prețuri accesibile și profesionalismul sunt cele trei calități ce descriu firma Master Auto Glass. Pentru a beneficia de ofertele și soluțiile personalizate, îi poți contacta prin numărul de telefon afișat pe site, prin formularul de contact sau la e-mail contact@masterautoglass.ro. De asemenea, te poți deplasa personal la service-ul din Suceava, Str. Traian Vuia, nr. 2.
Facebook ShareTweet
 Luni, 20 Decembrie 2021, ora 13:34
 Autor:  Advertorial

 Articol citit de 520 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor