O noua campanie OTP Leasing: 6 luni perioada de gratie

Miercuri, 08 Iulie 2020, ora 11:25
1047 citiri
O noua campanie OTP Leasing: 6 luni perioada de gratie
OTP Leasing are o ofertă foarte bună în aceste zile/sursă foto: Unsplash.com

Tinand cont de nevoile curente din mediul de business, OTP Leasing lanseaza o campanie pentru noile contracte de leasing menita sa sprijine relansarea activitatii economice.

Oferta include 6 luni de gratie, ce include capital si dobanda si este destinata persoanelor juridice (inclusiv PFA) care semneaza un nou contract in acesta perioada. Motto-ul campaniei este "Reporneste visul afacerii tale fara grija ratelor de leasing financiar".

Oferta este valabila pana la sfarsitul lunii iulie si se aplica pentru achizitia de vehicule si vehicule comerciale usoare, noi sau second-hand (maxim 3 ani vechime). Perioada de finantare este de pana la 60 de luni (in cazul bunurilor second hand se cumuleaza vechimea vehiculului cu perioada contractuala). Avansul solicitat incepe de la 30% si suma maxima acordata pentru un vehicul nou este de 50.000 EUR (fara TVA).

Procesul de aplicare este 100% online, usor si rapid, constand in parcurgerea catorva pasi simpli, care pot fi regasiti aici: https://campanii.otp-leasing.ro/.

In calitate de client OTP Leasing, afacerea ta va beneficia de:

* Economie de timp si resurse financiare

* Acces online, oricand si de oriunde la contul MyLeasing (la un click distanta se poate consulta istoricul de finantare, facturi sau se pot descarca online imputernicirile de dauna si de iesire din tara)

* Un consultant dedicat, care te poate indruma sa iei cea mai buna decizie de achizitie prin leasing financiar

Acordarea finantarii pentru autoturismele sau vehiculele comerciale usoare dorite sunt conditionate de incheierea in mod valabil a unui contract de leasing si a indeplinirii obligatiilor mentionate in documentele de verificare si finantare ale OTP Leasing Romania.

Campania este valabila pana la 31 iulie si se adreseaza exclusiv persoanelor juridice. Detaliile si formularul de aplicare sunt disponibile in pagina dedicata campaniei.

Avand o experienta de peste 12 ani in domeniu, OTP Leasing ofera solutii personalizate de leasing financiar diferitelor sectoarele de lucru, intr-un timp scurt si la costuri avantajoase. In portofoliul de clienti OTP Leasing Romania se numara companii din industria telecom, agricultura, constructii, domeniul medical sau IT.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#companii, #afaceri, #leasing, #auto , #Automobile