Românul care își vinde mașina nouă la o săptămână de când a cumpărat-o: "Am stat fix un an să vină și mor de nervi că e așa"

Marti, 03 Ianuarie 2023, ora 21:55
586 citiri
Românul care își vinde mașina nouă la o săptămână de când a cumpărat-o: "Am stat fix un an să vină și mor de nervi că e așa"
Șofer la volanul mașinii FOTO Unsplash

Unii români optează pentru o mașină la mâna a doua atunci când cumpără una datorită prețului mai mic de achiziție, în timp ce alții preferă un autoturism nou.

Totuși, o mașină nouă nu oferă garanția fermă că șoferul va fi mulțumit de ea. Este experiența unui român care a decis să vândă autoturismul ales la doar o săptămână de când a fost livrat, după cum a scris pe Facebook.

"Am Dacia Spring ridicată în 12.12.2022. Ideea e că nu mă pot adapta cu ea, nu îmi place pur și simplu. I-am luat și cauciucuri all season continental clasa consum C și aderența B, preșuri cauciuc cu margine înălțată. Are 250 km mașina.

Are două cabluri + un cablu de 25 metri prelungire ce poate sta în medii umede.

Luneta degivrantă, oglinzi electrice. Pentru oferte și negocieri va aștept în privat", a scris acesta pe grupul Dacia Spring Oficial.

"Eu unul nu mă mulțumesc cu ea. Și am stat fix 1 an să vină și mor de nervi că e așa cum e. Din poveștile de aici am crezut că o să fie wow. Este doar pentru că e kw la preț mic. Sau poate unii fac livrări sau taxi cu ea și se rentează. Eu nu fac asta, iar ca dotări mașina lasă de dorit pentru anul 2022, din punctul meu de vedere.

Se face cu contract comodat, plata pe loc. Doar așa se vinde. M-am documentat, am discutat cu notar. Totul se perfectează legal, nu mergem pe vorbe. Nu fac bișniță cu mașini, dar interesul e să o vând, să mă orientez la altă marcă", a precizat autorul postării într-un comentariu.

"Eu nu am condus mașină așa joasă până acum și efectiv am impresia că fuge de pe șosea. Nu contest economia de carburant, schimburi, dar mă scoate din sărite că nu are antifonare suficientă", a mai explicat șoferul

"N-aveți voie s-o vindeți un an"

În comentarii, unii dintre membrii grupului îi atrag atenția că e riscant să o vândă.

"Românul, afacerist fiind, visează la o țară ca afară, bunăoară ca în vest, dar încearcă cu orice ocazie să încalce legea. Mândru că sunt român!

Domnul meu, cum doriți dumneavoastră să “vindeți” o Dacie Sprind dacă printr-un act normativ (adică o lege) este interzisă “înstrăinarea”?

O să-mi răspundeți, păi printr-un contract de comodat, că așa am auzit eu d’la un vericu SAU AM VB EU CU UN NOTAR ȘI /SAU AVOCAT!

O să mă raportez la niște concepte juridice (atât cât mă pricep și eu), dacă nu aveți capacitate de înțelegere ...citeste mai departe despre "Românul care își vinde mașina nouă la o săptămână de când a cumpărat-o: "Am stat fix un an să vină și mor de nervi că e așa"" pe Ziare.com

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#vanzare masina, #Sofer, #roman, #masina noua, #motive , #Stiri Auto