Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Auto > Stiri Auto
A   A   A

Salonul auto de la Geneva, anulat pentru al treilea an consecutiv. Când e programată următoarea ediție

Salonul auto de la Geneva, anulat pentru al treilea an consecutiv. Când e programată următoarea ediție
Potrivit organizatorilor, problemele directe şi indirecte legate de pandemie ”nu le-au lăsat nicio alternativă” FOTO gim.swis
Organizatorii Salonului Internaţional de Automobilism de la Geneva au anunţat joi că nu vor organiza evenimentul anul viitor, din cauza ”problemelor de la nivelul industriei legate de pandemia de Covid-19”, evenimentul urmând să fie organizat în 2023, transmite Reuters.
Potrivit organizatorilor, problemele directe şi indirecte legate de pandemie ”nu le-au lăsat nicio alternativă”.

Aceştia au făcut referire la restricţiile persistente de călătorie pentru expozanţi, vizitatori şi jurnalişti, precum şi la criza globală a semiconductorilor, care a făcut ca producătorii să aibă alte priorităţi.

Decizia a fost luată după ce ediţiile din 2020 şi 2021 au fost la rândul lor anulate în urmă răspândirii pandemiei de Covid-19.

”Pandemia nu este sub control şi reprezintă o mare pericol pentru un eveniment de amploare în interior. Am încredere că Salonului Internaţional de Automobilism de la Geneva va reveni mai puternic în 2023”, a spus preşedintele comitetului permanent al Salonului internaţional de automobilism, Maurice Turrettini. ...citeste mai departe despre "Salonul auto de la Geneva, anulat pentru al treilea an consecutiv. Când e programată următoarea ediție" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Vineri, 08 Octombrie 2021, ora 08:44

 Articol citit de 388 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor