Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Auto > Stiri Auto
A   A   A

Două femei au încercat să alimenteze o Tesla cu benzină: Căutau un loc în care să bage pompa și au găsit rezervorul pentru lichidul de parbriz VIDEO

Două femei au încercat să alimenteze o Tesla cu benzină: Căutau un loc în care să bage pompa și au găsit rezervorul pentru lichidul de parbriz VIDEO
Cele două femei în benzinărie FOTO captură YouTube
Două femei au fost surprinse într-o filmare, în timp ce se aflau într-o benzinărie și încercau să alimenteze cu combustibil o mașină o Tesla Model 3.
Videoclipul a devenit viral și a strâns în două zile aproape 50.000 de vizionări.

Deși mașinile electrice sunt tot mai populare, industria și piața sunt încă la început, iar asta explică de ce unii oameni încă se adaptează, scrie Insideevs.

Chiar dacă mașinile electrice se află pe piață de ceva ani și câștigă în mod constant popularitate, unii au nevoie de puțin timp de acomodare, cât timp sunt cazuri în care oamenii încearcă să alimenteze cu combustibil mașinile electrice.

Femeile care au încercat să alimenteze Tesla cu combustibil

În filmarea devenită virală este surprins momentul în care o Tesla Model 3 este oprită la o pompă dintr-o benzinărie.

Din mașină au coborât două femei care au încercat să alimenteze mașina, dar nu au ajuns la sursa de energie corespunzătoare.

Au deschis capota din față, dar nu au descoperit vreun rezervor acolo. S-au mutat apoi în partea din spate a mașinii și, sub privirile uluite ale trecătorilor, căutau un loc în care să bage pompa de combustibil.

Într-un final, cel care filma din mașină coboară și le explică că este o mașină electrică, care se încarcă de la priză.

Cele două sunt nedumerite și nu prea îl iau în serios pe cel care încerca să le explice situația.Șoferul renunță, iar cele două femei revin în fața mașinii, unde descoperă rezervorul pentru lichidul pentru parbriz. Apoi, filmarea se oprește brusc.

Nu este clar dacă filmarea a fost o înscenare, totuși reacțiile celor prezenți par reale. ...citeste mai departe despre "Două femei au încercat să alimenteze o Tesla cu benzină: Căutau un loc în care să bage pompa și au găsit rezervorul pentru lichidul de parbriz VIDEO" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Vineri, 20 Ianuarie 2023, ora 12:55

 Articol citit de 845 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor