Top 3 mașini luxoase disponibile în leasing la Plus-Auto Trade

Joi, 27 Iulie 2023, ora 18:53
573 citiri
Top 3 mașini luxoase disponibile în leasing la Plus-Auto Trade
FOTO: plus-auto.ro

Mașinile second hand au fost întotdeauna interesante pentru românii din toate clasele sociale. Indiferent dacă ne referim la cei cu posibilități financiare mai mari sau la tinerii care nu dispun de un buget generos, showroom-urile auto care au mașini de vânzare SH au fost mereu la căutare. Plus Auto Trade este un nume important pe piața auto din România, iar acest lucru nu este deloc întâmplător dacă aruncăm o privire pe oferta acestora de auto rulate.

Daniel Cristea, director de marketing in cadrul Plus-Auto Trade: “Plus-Auto.ro este locul potrivit pentru masini rulate leasing și automobile care pot fi achiziționate cu plata cash, la care au apelat chiar și cei mai cunoscuți artiști din țara noastră. O mașină second hand nu este adresată doar celor cu posibilități reduse financiare, ci și persoanelor care sunt obișnuite să schimbe des sau foarte des un autoturism din diferite motive.”

Posibilitatea de a prelua o mașină în leasing reprezintă un adevărat avantaj pentru fiecare dintre noi. Printre cele mai importante beneficii ale leasingului auto se regăsesc și costurile inițiale reduse, flexibilitatea acestui pas, asistența și întreținerea oferite de compania cu care lucrezi, dar și alte beneficii fiscale de care te poți bucura pe termen lung.

Vom discuta în acest articol despre mărcile care sunt la mare căutare pentru leasing, dar și despre cele mai luxoase mașini de care te poți bucura în 2023.

Mărcile cele mai căutate pentru leasing

Când vine vorba despre cele mai luxoase mașini care pot fi preluate în leasing din oferta Plus-Auto.ro, este imperios necesar să amintim despre modelul Chiron Carbon care va atrage toate privirile indiferent de bulevardul pe care defilezi cu acesta. Făcând parte din aceeași categorie de lux, Ferrari 458 Speciale Aperta este un alt model care poate fi al tău dacă optezi pentru leasing-ul oferit de Plus Auto Marketplace - platforma online cu showroom si parc auto in București.

Dacă bugetul tău nu se ridică la nivelul modelelor mai sus amintite, Plus Auto Trade îți oferă și mașini la prețuri accesibile care pot fi preluate în leasing. Chiar dacă nu fac parte din categoria de lux, aceste mașini vor fi cu siguranță apreciate pentru siguranța lor și designul modern pe care-l oferă. Amintim aici Audi A4 35TFSI Automat Hibrid care este cu adevărat o mașină sigură și confortabilă, dar și BMW 318d Luxury Line pentru care Plus Auto Trade oferă finanțare în sistem leasing.

De asemenea, pot fi preluate în sistem leasing și modele de autoturisme precum Dacia Logan sau Ford Mondeo. Această posibilitate de finanțare este posibilă prin partenerii Plus-Auto.ro Unicredit Leasing, Idea Leasing, Țiriac Leasing, BRD Sogelease, OTP Leasing, Porsche Leasing, BT Leasing sau Impuls Leasing. Este important de menționat și faptul că la sediul parcului auto din București pot fi încheiate asigurări RCA și CASCO pentru toate tipurile de autovehicule din ofertă.

Top 3 mașini luxoase oferite în leasing în 2023

Se spune că gusturile nu se discută, mai ales atunci când vine vorba despre mașini de lux, dar pentru că avem la bază tendințele cumpărătorilor, îți prezentăm 3 dintre cele mai luxoase mașini din oferta Plus-Auto.ro care pot fi oferite în leasing în acest an:

● Rolls-Royce Cullinan

Modelul Cullinan oferit de Rolls-Royce este cu adevărat o mașină de lux special concepută pentru gusturile pretențioșilor. Cu un interior din piele integrală, head up display, scaune cu masaj, tracțiune 4x4 și o mulțime de alte dotări de lux, acest model este potrivit pentru oamenii de afaceri și vedetele din țară care au nevoie de o mașină care să le reprezinte personalitatea puternică.

Prețul de vânzare a modelului Rolls-Royce Cullinan este de 900,830 euro TVA inclus. Modelul deținut de Plus-Auto.ro are doar 15.700 de km reali în bord și un motor de 6749 cm3 care dezvoltă o putere de 571 cai putere. Anul de fabricație a acestui model este 2021, luna a 8-a.

● Lamborghini Urus Mansory Venatus

Modelul Urus disponibil în oferta celui mai important showroom auto din București este de culoare verde și are o putere de 782 cai putere. Acest model oferit de Lamborghini este apreciat pentru confortul pe care-l oferă, chiar dacă este o mașină sport veritabilă, dar și pentru formele sale greu de egalat. Se spune că Lamborghini reprezintă mașina care încununează cel mai eficient succesul atins de o anumită persoană, de aceea vei vedea întotdeauna doar nume importante care conduc astfel de mașini.

Lamborghini Urus Mansory Venatus poate fi achiziționat la prețul de 388.630 euro, are o cutie automată, o putere a motorului de 3996 cm3 și are în bord doar 8.600 km parcurși. Anul de fabricație al mașinii este 2022, luna a 6-a.

● Mercedes-AMG G 63 Brabus Widestar G800

Când analizăm modelul G 63 Brabus Widestar G800 din oferta Plus-Auto.ro, primul lucru care iese în evidență este culoarea superbă din interiorul acesteia. Pielea integrală de culoare portocalie care completează perfect detaliile din carbon negru și argintiul specific modelelor de lux Mercedes este punctul forte al acestui superb model.

Fiind o mașină care emană putere și rafinament în același timp, acest model are sub capotă un motor de 3982 cm3 care dezvoltă o putere de 799 cai putere. SUV-ul cu doar 100 km la bord din oferta parcului auto din București este fabricat luna trecută - Mai 2023. Prețul său de vânzare este de 413.490 euro.

Toate aceste 3 modele de lux pot fi finanțare prin sistem leasing cu ajutorul partenerilor mai sus menționați.

Începe călătoria în mașina visurilor tale alături de Plus-Auto.ro

Pentru a obține un leasing pentru mașina visurilor tale trebuie să îndeplinești anumite formalități. Sunt necesare documente de identitate valabile, documente financiare care să ateste situația financiară (declarații de venit, adeverințe de salariu sau extrase bancare), certificat de înregistrare al societății pe care o conduci și o asigurare auto valabilă pe întreaga perioadă a contractului de leasing.

Plus-Auto.ro este dealerul de leasing auto România care oferă celor pasionați de mașini de lux posibilitatea de a-și îndeplini visul. Indiferent de cât de scump sau dotat este modelul pe care visezi să-l conduci, în oferta acestui partener de încredere vei găsi exact mașina pe care ți-o dorești, verificată și testată din toate punctele de vedere.

Obținerea unui leasing online este o opțiune tot mai populară și convenabilă pentru mulți solicitanți. Cu ajutorul platformelor online specializate în leasing poți căuta și compara diverse oferte de leasing disponibile pe piață. Majoritatea acestor furnizori de leasing vor pune la dispoziția celor interesați un formular de aplicare online în care vor solicita toate informațiile necesare.

Dacă cererea ta va trece de analiza furnizorului de leasing, vei primi aprobarea sau respingerea cererii tale de leasing. În cazul în care răspunsul este unul afirmativ, vei putea trece la pasul următor - semnarea contractului de leasing online.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#achizitionare masina, #masina second hand, #leasing, #leasing auto , #Stiri Auto