Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Auto > Stiri Auto
A   A   A

Top 7 cele mai frumoase modele de maşini fabricate vreodată în Europa

Top 7 cele mai frumoase modele de maşini fabricate vreodată în Europa
Aston Martin DB9 este considerată una din cele mai frumoase mașini lansată de Aston Martin FOTO / astonmartin.com
Cu toate că frumuseţea este un concept abstract şi ca orice apreciere emoțională stabilirea frumosului este de natură subiectivă, când facem referire la automobile care îţi taie respiraţia părerile tind să fie aproape la unison.
Dacă pentru foarte mulţi iubitori de cai putere compania Ferrari a lansat unele din cele mai atrăgătoare mașini din toate timpurile, cel putin la capitolul maşini de curse, de-a lungul vremii, producătorii au realizat numeroase modele care au cucerit publicul de la prima vedere.

Pe această cale, specialiştii auto de la cautimasina.ro au realizat, recent, o listă cu cele mai elegante și mai luxoase exemple, fabricate în Europa, vehicule pe care le-au descris şi care îndeplinesc toate așteptările.


Mercedes AMG GTMercedes AMG GT este un exemplu elocvent de coupe care scuipă flăcări la cât de nervos arată ca mașină sport clasică. Din orice unghi o privești, această mașină este absolut spectaculoasă, mai frumoasă chiar decât Mercedes GT-R, care este, de asemenea, o mașină ca scoasă din povești.

Lamborghini Huracan PerformantModelul Miura de la Lamborghini a schimbat pentru mulți șoferi imaginea pe care o aveau în legătură cu această companie, începând s-o considere de la aparitia sa încoace o companie de top în domeniul automobilelor.

Și apoi a venit Lamborghini Huracan Performante care a consolidat și mai mult locul companiei Lamborghini pe piața internațională de mașini. Huracan nu este doar una dintre cele mai bune mașini create vreodată, dar este una și dintre cele mai frumoase.

Jaguar F-TypeDupă aproape 40 de ani de la apariţia modelului E-Type, compania engleză Jaguar și-a recâștigat renumele de una dintre cele mai capabile companii de mașini din întreaga lume prin lansarea modelului F-Type.

Am avut mult de așteptat, într-adevăr, până să ne putem bucura de o nouă mașină lansată de această celebră companie. Dar așteptarea noastră nu a fost în van dacă ne gândim la ce mașină deosebită este Jaguar F-Type.

Aston Martin DB9Aston Martin DB9 este mai mult decât un makeover al celebrului model Aston Martin DB7. Este o mașină construită de la 0, pe platforma VH de la Ford, care aduce ca aspect cu predecesorul său, dar se caracterizează printr-o serie de particularități.

A fost creată de Ian Callum și este considerată una din cele mai frumoase mașini lansată vreodată de com ...citeste mai departe despre "Top 7 cele mai frumoase modele de maşini fabricate vreodată în Europa" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Luni, 04 Aprilie 2022, ora 04:04

 Articol citit de 1092 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor