Tu ce anvelopa de vara Davanti alegi pentru masina ta?

Miercuri, 28 Aprilie 2021, ora 12:38
483 citiri
Tu ce anvelopa de vara Davanti alegi pentru masina ta?
anvelope auto FOTO: anvelope.ro

Gama de anvelope de vara Davanti, disponibila in sezonul 2021, este compusa din modelele DX240, DX390, DX420, DX440, DX640, DX740, Protoura Sport si Terratoura A/T. Dupa un proces indelungat de testare si folosind tehnologii si materiale inovatoare, aceste modele Davanti, importate exclusiv in Romania de Anvelope.ro, sunt o varianta optima pentru anotimpul cald.

Anvelopa de vara DX240 a fost conceputa pentru autoturisme din clasele mica si compacta si este disponibila in doua dimensiuni, pe 13 si 14 inch. DX240 se remarca prin confortul oferit soferului avand un zgomot redus la rulare, un consum eficient de combustibil si aderenta exceptionala pe carosabil umed si uscat, oferind o tractiune optima atat in viraje cat si in linie dreapta.

Pentru confortul si siguranta familiei tale poti alege anvelopa de vara DX390 dezvoltata pentru modele din clasa medie si care este disponibila in patru variante de dimensiuni intre 14 si 19 inch. Si aceasta anvelopa se remarca prin performantele excelente pe carosabil umed si uscat, un zgomot redus la rulare si o eficienta sporita in ceea ce priveste consumul de combustibil. Davanti a anuntat ca a primit prestigioasa si apreciata certificare de marca TUV SUD pentru modelul sau DX390.

Pentru sectorul de vehicule comerciale, specialistii de la Anvelope.ro recomanda anvelopa de vara Davanti DX440. Este o anvelopa versatila care se comporta foarte bine atat in traficul urban si extra-urban, dar si pe terenuri mai dificile, raspunzand astfel nevoilor unei game variate de utilizatori. In plus, DX440 este o anvelopa rezistenta la uzura, comportandu-se excelent si atunci cand masina este incarcata la capacitate maxima, fara niciun compromis in ceea ce priveste manevrabilitatea si confortul.

Anvelopa de vara ultra high performance DX640 este proiectata pentru modele din clasele sedan, limuzina, crossover si SUV, fiind disponibila in 7 dimensiuni intre 16 si 22 de inch. Cu un design inovator al benzii de rulare si o compozitie speciala de cauciuc imbunatatit cu siliciu, anvelopa DX640 ofera performante remarcabile atat in ceea ce priveste aderenta pe ud si uscat, cat si in ceea ce priveste tractiunea, manevrabilitatea, franarea si zgomotul la rulare, devansand frecvent alte marci prestigioase in testele comparative. Modelul DX640 a fost testat pe autodromul IDIADA, Spania, unul dintre cele mai solicitante si cuprinzatoare poligoane de teste din Europa.

Pentru a maximiza performantele modelului tau din clasa crossover sau SUV, specialistii Anvelope.ro iti recomanda anvelopa de vara DX740. Indiferent ca rulezi in oras, in afara orasului sau pe drumuri de munte, anvelopa DX740, disponibila la dimensiunile de 16,17 si 18 inch, iti asigura o rulare confortabila si silentioasa avand performante optime pe asfalt uscat si ud, dar si in conditii de noroi si teren accidentat.

Pentru segmentul de taxi, ridesharing, carsharing, extrem de populare acum, Davanti a conceput anvelopa de vara DX420. Este o anvelopa robusta, ideala pentru o utilizare intensa si ofera performantele ideale pentru o utilizare urbana.

Pentru cei pasionati de aventura si de iesiri off-road, Davanti a dezvoltat anvelopa Terratoura A/T care este potrivita pentru orice vreme si pe orice tip de teren. Testat independent la IDIADA din Spania, Test World in Finlanda si Millbrook in Marea Britanie, Terratoura A/T vine cu performante de top pe acest segment in ceea ce priveste tractiunea si controlul. Face parte dintr-un club de elita, Davanti Terratoura A/T este cea de-a saptea anvelopa de teren din lume, care a castigat certificarea "Alpin" cu simbolul celor trei varfuri de munte cu fulg de nea (3PMSF - Three-Peak Mountain Snowflake) pentru utilizarea pe timp de iarna.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#anvelope, #anvelope vara, #anvelope vara davanti , #Stiri Auto