Un Mercedes ca o casa de vacanta. Cine doarme la etaj?

Sambata, 12 Iulie 2014, ora 00:00
6081 citiri
Un Mercedes ca o casa de vacanta. Cine doarme la etaj?

Mercedes a lansat noul V Class Marco Polo Edition, o masina care se adapteaza starilor tale. Modelul e gata oricand pentru vacanta, pentru iesiri spontane de weekend in natura, pentru excursii de "shopping" impreuna cu intreaga familie, fiind totodata o masina potrivita pentru a merge la birou.

Masina, a carui tavan se rabateaza pentru a face loc de dormit pentru inca o persoana, a fost lansata oficial saptamana aceasta la Dusseldorf si intra in vanzare chiar la sfarsitul acestei luni.

Modificarea tavanului a fost facuta impreuna cu compania Westfalia, recunoscuta pentru colaborarile sale pentru dubitele de la Volkswagen, potrivit comunicatului citat de Autoblog.

Iar daca imaginea cu tavanul rabatat nu te impresioneaza, atunci cu siguranta interiorul iti va castiga aprecierile inca de la prima vedere: scaunele sunt din piele, podeaua din lemn (inspirata dupa designul unui iaht) iar iluminarea se face cu ajutorul LED-urilor.

Desigur, este dotata si cu o mini-bucatarie echipata complet, avand si doua ochiuri de aragaz, o chiuveta si un compresor de apa.

Rezervorul de apa potabila are o capacitate de 38 de litri, in timp ce rezervorul de apa menajera are o capacitate de 40 de litri. Ambele se afla in interior, astfel incat vor fi protejate de inghet, iarna.

Scaunele din spate pot fi ajustate pentru a fi transformate in pat, iar pentru cea de-a treia persoana cazata in masina, se poate gasi ad-hoc o solutie: patul din tavan.

Patul din tavan are o lungime de 2,05 metri si o latime de 1,13 metri. Iar pentru siguranta celui care doarme acolo, poti instala si o plasa de protectie, dedesubt.

Gama de motoare porneste de la versiunea de baza Marco Polo 200 CDI care genereaza 136 de cai putere si continua cu modelul 220 CDI de 163 de cai putere, pana la modele mult mai puternice, care ating 190 si 204 cai putere.

Merceeds V Class Marco Polo Edition va fi pus in vanzare in Germania incepand cu 29 iulie, insa producatorul nu a comunicat un pret inca.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
#Mercedes V Class Marco Polo Edition, #mercedes pat tavan , #Noutati auto