Velopa | cel mai usor mod de a comanda anvelope online

Miercuri, 27 Mai 2020, ora 08:00
1374 citiri
Velopa | cel mai usor mod de a comanda anvelope online

Vine vara si nici gand sa mai circuli in continuare cu anvelopele de iarna. Iti trebuie pneuri noi, iar un drum acum pana la magazinele specializate te-ar putea costa timp pretios. Velopa iti pune la dispozitie, prin intermediul magazinului online, o gama variata de cauciucuri, acum si cu reduceri substantiale de pret.

Orice ti-ai fi imaginat ca se poate comanda online, mai putin anvelope, nu-i asa? Ei bine, Velopa, unul dintre cei mai importanti furnizori de anvelope auto produse de companii consacrate in domeniu, iti ofera sansa sa-ti comanzi de acasa pneuri pentru masina ta, fara sa mai fie nevoie sa te deplasezi la un showroom. De pe laptop sau chiar de pe telefon, intri acum in magazinul online velopa.ro si iti alegi cauciucurile potrivite pentru autoturismul tau.

Site-ul este foarte intuitiv, ai un motor de cautare cu ajutorul caruia poti identifica foarte usor ce tip de cauciucuri de vara ar trebui sa alegi. Poti cauta aici dupa dimensiuni, dupa tipul pneurilor ori dupa brand. Mai mult, daca intampini dificultati, un consultant este gata sa iti ofere asistenta online sau telefonic. Livrarea este gratuita, iar setul de anvelope va ajunge la usa casei tale in cel mult trei zile.

Profita de reduceri anvelope! Aproape 6.000 de anvelope sunt acum la vanzare cu discount de 20%. Pneurile sunt produse sub brandurile Winrun, Hilo, Compasal si Radar si se incadreaza in clasa economy de cea mai buna calitate.

Winrun este flagshipul Winrun Tire Co. Ltd, companie cu sediul in Guangzhou, China. Producatorul are o gama variata de anvelope, atat pentru masini mici, cat si pentru SUV-uri sau camioane usoare. Pneurile se incadreaza in clasa medie de pret si sunt recunoscute pentru performantele excelente pe care le ofera.

Hilo este tot un producator chinez de anvelope auto. Are o gama completa de pneuri pentru autovehicule mici, dar si pentru vehicule comerciale sau remorci, camioane ori basculante. Anvelopele Hilor sunt recunoscute pentru generarea unui consum mic de combustibil, dar si pentru performantele foarte bune de rulare.

Anvelopele Compasal se inscriu si ele in gama low cost. Sunt insa cauciucuri de calitate, care si-au dovedit in timp fiabilitatea. Sunt anvelope care iti permit sa conduci fara efort si in siguranta. Desi sunt anvelope ieftine, ofera performante remarcabile.

Radar ofera o gama vasta de anvelope, realizate pentru toate anotimpurile, dar si pentru o multime de tipuri de aplicatii. Cauciucurile sunt proiectate in Singapore, cu echipamente si tehnologie de ultima generatie. Anvelopele Radar sunt fabricate in conformitate cu cele mai exigente certificari de reglementare.

Viziteaza site-ul velopa.ro si alege-ti un set nou de cauciucuri pentru masina ta. Profita de reduceri anvelope si vei economisi bani, atat de necesari in aceasta perioada dificila pentru toata lumea. Velopa garanteaza pentru calitatea produselor distribuite. In cazul in care nu esti multumit de produsele primite, le poti returna in termen de 14 zile, conform termenilor si conditiilor publicate pe site.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#anvelope reduse, #anvelope online , #Piata auto