Cont bancar deschis exclusiv online, de oriunde, si gata in 10 minute. Ce trebuie să faci

Luni, 19 Iulie 2021, ora 08:27
1665 citiri
Cont bancar deschis exclusiv online, de oriunde, si gata in 10 minute. Ce trebuie să faci
Instituțiile bancare au început să înțeleagă foarte bine nevoile și asteptările clienților FOTO Unsplash.com

Daca timpul lui Bill Gates valorează 130 dolari la fiecare secunda, cu certitudine putini dintre noi s-au gândit să-și calculeze în bani timpul. Cu toate acestea știm și simțim foarte bine că presiunea lipsei de timp a devenit o certitudine și nu o abstracțiune.

Nu ai timp să termini sarcinile de la serviciu, nu ai timp suficient să petreci momente de calitate alaturi de familie, nu ai timp pentru tine, nu ai timp în general și nici nu ai timp să te duci la banca când trebuie neapărat să-ți faci un cont bancar, de exemplu.

Ziare.com iți explica, în cadrul rubricii Banii tai, cum iți poți face un cont bancar 100% online și gata în doar câteva minute.

Instituțiile bancare au început să înțeleagă foarte bine nevoile și asteptările clienților și să vina în ajutorul acestora cu servicii pe măsură. Au înțeles cât de prețios este timpul tău. De aceea, acum, unele bănci pun la dispoziția beneficiarului acest serviciu în care îți poți deschide singur un cont bancar online de oriunde, chiar și din străînătate, în doar câteva minute.

Ce trebuie să faci că să poți avea un cont bancar de oriunde și gata în câteva minute?

completezi datele din formular;faci o poză cărții de identitate și un selfie;apoi un scurt apel video cu un operator al băncii;semnezi electronic contractul.

Poți deschide contul online de pe orice telefon, tabletă sau calculator cu acces la internet, cu o condiție, sa fie dotate cu cameră video și sa ai un număr de identitate fiscala, daca țara de rezidență fiscală nu este România. În 10 minute ai contul bancar online deschis și, pe lângă contul curent, poți beneficia și de aplicația de Mobile Banking, cardul de debit fiind livrat la adresa indicată, în cel mai scurt timp.

CEC Bank te încurajează să fii responsabil cu banii tai. ...citeste mai departe despre "Cont bancar deschis exclusiv online, de oriunde, si gata in 10 minute. Ce trebuie să faci" pe Ziare.com

#cont bancar online, #Banca, #strainatate, #nevoile clientilor, #formular online , #Stiri Banci