Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Banci > Stiri Banci
A   A   A

Cum stii ca ai contul bancar protejat

Cum stii ca ai contul bancar protejat
Foto: Pixabay.com
In general, cei care nu au conturi bancare au diferite temeri care-i opresc din a incepe o relatie contractuala cu banca. Iar aceste temeri apar pe seama anumitor stiri sau povesti pe care le-au auzit de la prieteni sau rude.
Ziare.com iti explica, in cadrul rubricii Banii tai, ce trebuie sa stii legat de protejarea contului tau bancar.

Din acest motiv ar fi bine sa stii ca bancile vin cu servicii de securitate cibernetica ridicata impotriva pierderii sau a datelor clientilor.

Astfel ca multe banci din Romania ofera servicii de securitate precum autorizarea tranzactiilor printr-un selfie sau o poza de buletin, tehnologie cu cip sau, pur si simplu, monitorizare impotriva unor tranzactii neobisnuite, tocmai pentru a te proteja pe tine impotriva pierderii sau furtului cardului de debit.

Unele banci iti vor permite sa iti blochezi virtual cardul cu ajutorul telefonului mobil sau printr-un cont online, daca suspectezi ca ai pierdut cardul sau ca ti-a fost furat.

Verifica la banca ta si afla mai multe detalii despre serviciile de securitate pe care aceasta le ofera si impotriva fraudelor.
Este important, de asemenea, sa stii ca legea exonereaza banca impotriva anumitor prejudicii asupra contului tau, daca nu o anunti imediat.

CEC Bank te incurajeaza sa fii responsabil cu banii tai.


CITESTE SI:

Inflatia, cel mai mare dusman al economiilor tale

Ce se intampla atunci cand vrei sa retragi mai multi bani decat ai in cont?

Intrebari pe care sa le pui atunci cand iti deschizi un cont bancar ...citeste mai departe despre "Cum stii ca ai contul bancar protejat" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 23 Iunie 2021, ora 08:30

 Articol citit de 642 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor