Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Banci > Stiri Banci
A   A   A

Creditul de pandemie - banca nici nu trebuie sa te vada la fata

Creditul de pandemie - banca nici nu trebuie sa te vada la fata
Foto: Pixabay.com
Bancile s-au adaptat foarte bine la pandemie si la cererea de credite in aceasta perioada, astfel ca, pentru a accesa un imprumut nici nu trebuie sa mai ajungeti fata in fata cu un ofiter de credit. Unele banci ofera credite online de pana la zeci de mii de lei, iar aprobarea se face in cateva minute.
Ziare.com iti explica, in cadrul rubricii Banii tai, cum sa accesezi un credit cat mai rapid.

Daca acum 10 ani aprobarea se facea in doua saptamani, in ultimii ani a scazut la o saptamana, iar de cand cu digitalizarea aprobarea a scazut la cateva minute, daca ai toate actele in regula. Asa ca, semnezi electronic contractul si acordurile de interogare a bazelor de date, iar suma este virata in contul tau curent.

Spre exemplu, daca alegi un credit de nevoi personale de 45.000 de lei, pentru o perioada de 60 de luni, atunci vei pati o rata de 970 de lei, urmand a rambursa undeva la 57.000 de lei pana la final.

Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru un credit de pandemie:

* sa ai cetatenie romana, domiciliul si resedinta in Romania, esti salariat si ai peste 18 ani* sa ai un venit stabil de minimum 3 luni* sa realizezi venituri din salarii in lei pe teritoruiul Ronaniei, declarate la ANAF* sa ai un comportament bun de plata* sa fii major si sa nu depasesti varsta de 70 de ani la finalul perioadei de creditare
CEC Bank te incurajeaza sa fii responsabil cu banii tai.


CITESTE SI:

La ce sa fii atent cand iti alegi fondul de pensii

Banca sau casa de schimb? Unde gasesti cel mai bun curs valutar

Depozitele in criptomonede, faci bani nefacand nimic

Pe ce venituri nu se poate pune poprire ...citeste mai departe despre "Creditul de pandemie - banca nici nu trebuie sa te vada la fata" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Marti, 23 Martie 2021, ora 08:30

 Articol citit de 833 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor