Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Banci > Stiri Banci
A   A   A

De ce este bine sa ai o oferta de credit "inghetata"

De ce este bine sa ai o oferta de credit "inghetata"
Foto: Pixabay.com
Dupa ce ai primit o oferta de credit de la banca, nu te grabi sa semnezi contractul de imprumut. Banca este obligata sa iti ofere o perioada de cel putin 15 zile pentru a "cantari" oferta.
Ziare.com iti explica, in cadrul rubricii Banii tai, de ce este bine sa profiti de perioada de gandire oferita de creditor.

In tot acest timp, oferta pe care ai primit-o este "inghetata", adica acea oferta nu se schimba pentru perioada definita, nici din punct de vedere al costurilor, dobanzilor si nici al altor parametri.

Poti merge la alte banci pentru a cauta si alte oferte si pentru a evalua implicatiile lor, asa incat sa decizi in cunostinta de cauza. Poti accepta oferta in orice moment pe parcursul perioadei de reflectie, daca consideri ca restul bancilor nu iti pot oferi un credit la costuri mai avantajoase.

Dar daca faci asta, va trebui sa renunti in mod expres, in scris, la utilizarea perioadei de reflectie printr-un document separat.

CEC Bank te incurajeaza sa fii responsabil cu banii tai.

CITESTE SI:


Cum sa iti inveti copilul sa puna bani deoparte. Metoda de acasa, practicata ca la banca

Depozitele in lei sau cele in valuta: care sunt mai avantajoase

Regula 75-15-10. Organizeaza-ti banii in cel mai eficient mod ...citeste mai departe despre "De ce este bine sa ai o oferta de credit "inghetata"" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Marti, 20 Octombrie 2020, ora 10:30

 Articol citit de 1470 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor