Libra Internet Bank a obtinut prestigiosul Euro STP Excellence Award 2014 de la KBC

Luni, 08 Iunie 2015, ora 10:30
1503 citiri
Libra Internet Bank a obtinut prestigiosul Euro STP Excellence Award 2014 de la KBC
Foto: Libra Bank

Libra Internet Bank a obtinut prestigiosul premiu Euro STP Excellence Award 2014 de la KBC Group NV, pentru al doilea an consecutiv.

Procesarea Straight-Through Processing (STP) presupune prelucrarea automata a platilor in valuta, fara a fi necesara nicio interventie manuala pe tot parcursul tranzactiei pana la destinatia platii.

Premiul recompenseaza excelenta operationala in moneda Euro, banca atingand o rata de 99,99% a platilor care nu au necesitat interventie manuala, dintr-un total de aproximativ 15.000 plati efectuate pe tot parcursul anului 2014 prin KBC.

"Libra Internet Bank este incantata sa fie recunoscuta pentru devotamentul sau in realizarea celei mai ridicate rate STP.

Standardele noastre pentru excelenta operationala reflecta asteptarile KBC, care ne-a recunoscut meritele timp de doi ani consecutivi.

Pentru anul acesta, credem ca adaugarea noilor functionalitati la mecanismul de procesare automata a platilor in valuta ne vor ajuta sa atingem rata de 100%", a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

Premiul a fost acordat de KBC Group NV, una dintre principalele companii din Belgia si cele mai mari grupuri financiare din Europa si confirma atat performanta procesarii platilor internationale in moneda euro efectuate in beneficiul clientilor, cat si eforturile bancii de a veni in intampinarea clientilor cu solutii bancare eficiente si rapide.

In luna aprilie a acestui an, Libra Internet Bank a adaugat noi functionalitati la mecanismul de procesare automata a platilor in valuta (STP), ce au constat in introducerea a o serie de validari aferente procesarii, astfel incat sa se elimine orice interventie manuala pe tot parcursul tranzactiei pana la destinatia platii, aducand o serie de beneficii clientilor.

#Libra Internet Bank, #premiu Libra Internet Bank , #Stiri Banci