Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Bursa > Burse de valori
A   A   A

Bursa a deschis indecis, pe un rulaj foarte redus

Bursa a deschis indecis, pe un rulaj foarte redus
Bursa de la Bucuresti afisa o scadere nesemnificativa la inceputul tranzactiilor de miercuri, de 0,08%, intr-o piata cu o lichiditate redusa, de 2,3 milioane lei.
La ora 10:45, indicele BET, al celor mai lichide zece actiuni, era de asemenea in stagnare, iar indicele BET-NG, al titlurilor companiilor din sectorul energetic, era in coborare cu 0,45%.

In acelasi timp, indicele BET-FI era in cresetre cu 0,39%. Indicele include actiunile celor cinci SIF-uri si titlurile Fondului Proprietatea (FP).
Actiunile Fondului Proprietatea consemnau un avans de 1,06%, la 0,4679 lei, pe un rulaj foarte redus, dupa ce marti au inchis in coborare cu 5,12%, sub impactul constientizarii situatiei dificile in care se afla Hidroelectrica si influenta negativa pe care o are asupra valorii portofoliului FP.

Pe de alta parte, indicele extins al Bursei, BET-XT, care analizeaza cele mai lichide 25 de actiuni, era de asemenea in stagnare.

Marile burse europene au deschis de asemenea indecis, inainte de publicarea deciziei sedinte de politica monetara a Rezervei Federale a SUA (Fed), de la care investitorii asteapta noi masuri de sustinere a economiei.
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 20 Iunie 2012, ora 11:58

 Articol citit de 1090 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor