De ce sa faci din tranzactionarea online un business 24 din 24?

Marti, 09 Decembrie 2014, ora 08:30
2773 citiri
De ce sa faci din tranzactionarea online un business 24 din 24?

Atunci cand deschideti diferite site-uri de business, primul lucru care va va impresiona este motto-ul comun: "Sa-ti gasesti un job nu este o idee prea buna". Sloganul este o ilustrare exceptionala a ideii de antreprenoriat, pentru cei care vor sa-si castige existenta renuntand la dependenta de stat sau de patron. Alegerea libertatii, ca optiune de a face bani devine mai relevanta in perioade de criza, ca sa nu mai vorbim de cei neangajati din diferite motive.

Articolul de astazi este dedicat unei stiinte considerata mai degraba o arta si crezului ca daca o abordezi ca pe un business serios, poti reusi. Suntem constienti ca-i va provoca pe cititorii obisnuiti, dar ne asumam acest risc pentru a clarifica un business pe de o parte controversat, pe de alta parte extrem de mediatizat si popular in tarile dezvoltate. Ne referim la tranzactionarea online pe pietele financiare, iar riscul asumat nu este neaparat acela ca va dezamagi o parte dintre cititori, ci ca-i va provoca sa se inroleze in cel mai mare proiect media dedicat tranzactionarii online, realizat pana acum in Romania.

Iata o serie de avantaje ale tranzactionarii online fata de companiile mici si mijlocii ca oportunitate de afacere:

1. Inregistrarea ca Trader este incomparabil mai usoara si mai putin birocratica decat deschiderea unei firme. Pentru a incepe, este suficient sa alegeti un broker si sa deschideti un cont de tranzactionare.

2. Nu este necesar sa cumparati sau sa inchiriati un spatiu de birouri. Tot ce aveti nevoie este un computer si conexiune la internet. Ganditi-va cat economisiti. Fara chirii, fara aprovizionare sau alte costuri asociate unei mici afaceri.

3. Nu aveti nevoie de o investitie initiala. Chiar si cele mai mici afaceri necesita blocarea unei sume pentru inceput. Tranzactionarea online necesita doar cateva sute de euro sau dolari. Nu intelegeti gresit, nu este o taxa de inceput, este suma pe care o depuneti in contul deschis la un broker reglementat pentru a tranzactiona valute, metale pretioase, marfuri sau indici bursieri.

Puteti deschide conturi de practica, in care simulati tranzactionarea in conditii reale de piata. Dupa ce va asigurati ca sunteti capabili sa investiti cu succes, puteti trece pe un cont real cu o suma minima. Nimeni nu va preseaza sa investiti sume mari, cateva zeci sau sute de euro sunt suficiente pentru a continua perioada de practica cu bani reali. Ulterior va puteti gandi sa investiti sume mai mari pentru rezultate mai consistente.

4. Nu aveti nevoie de staf. Toate companiile au nevoie de un anumit numar de angajati, chiar daca micro afacerile cu maxim 5 angajati sunt printre cele mai eficiente. Aparitia unui staf implica si o serie de probleme si responsabilitati. Adesea auzim cat de usor este sa conduci o afacere, doar rotesti oameni si dai ordine. De obicei, aceste concluzii sunt ale celor care nu au experimentat o astfel de provocare. Salarii, asigurari, contracte, taxe si impozite, pentru a enumera doar cateva dintre responsabilitati.

In tranzactionarea online, nu aveti nici angajati si nici sefi. Provocarile sociale sunt limitate la propria persoana si tin de dificultatile de a lucra cu bani si emotii.

5. Nu aveti program fix. Fara curse contra cronometru pentru a incepe ziua de lucru, fara grijile de la finalul ei. Adevarul este ca atunci cand o persoana conduce propria firma, nu are deloc timp liber. Propria afacere necesita timp si efort, dedicatie si pasiune.

In perioada de practica, tranzactionarea necesita cateva ore pe zi, iar ulterior cand traderul intelege climatul macroeconomic si psihologia pietelor, 1-2 ore sunt suficiente pentru analiza graficelor si a celor mai importanti indicatori publicati.

6. Nu aveti nevoie de contabili. Contabilitatea este foarte utila pentru orice propietar de afacere, oferind informatii utile despre costuri si venituri, dar foarte putin cunosc domeniul in detaliu.

Ei bine, in trading nu aveti nevoie de contabilitate. Rezultatele sunt vizibile dupa fiecare tranzactie si puteti obtine statement-uri pe orice perioada selectata. Fara contabili, fara contabilitate. Costul este reprezentat doar de tranzactiile negative.

7. Libertatea de a tranzactiona din orice colt al lumii. Cel mai important avantaj al tranzactionarii ca afacere individuala este independenta. Oriunde v-ati afla, un laptop, o tableta sau chiar un smartphone sunt suficiente pentru a fi la curent cu tot ceea ce se intampla in pietele financiare. Nu cunoastem nici un alt model de business ce ofera o mai mare libertate de lucru, ca program si locatie.

In final, iata o oportunitate de a incepe un business de la 0 in doar cateva saptamani, prin intermediul celui mai mare proiect media dedicat tranzactionarii online in pietele financiare:

Devino un SuperTrader cu Admiral Markets si Super Experti in business, economie si piete financiare.

#tranzactii online piete financiare, #trading online bursa, #tranzactii bursa online , #Tranzactionare