"Lupul de pe Wall Street" dezvaluie cateva secrete inainte de conferinta din Romania

Marti, 09 Septembrie 2014, ora 14:00
1525 citiri
"Lupul de pe Wall Street" dezvaluie cateva secrete inainte de conferinta din Romania

Jordan Belfort, "Lupul de pe Wall Street", dezvaluie in avans cateva dintre lucrurile pe care le va prezenta la conferinta din 18 noiembrie din Romania.

Aici, el va prezenta celebrul sistem "Straight Line Persuasion", sistem bazat pe negociere si persuasiune.

Romanii care vor participa la conferinta vor avea ocazia sa deprinda tehnicile care l-au imbogatit pe Jordan Belfort si l-au transformat in "Lupul de pe Wall Street". Vor invata trucuri esentiale pentru cresterea puterii de convingere, vor afla si cum pot utiliza aceste tehnici deosebit de puternice in mod legitim pentru a se feri de necazurile pe care o abordare necorespunzatoare o poate aduce. De asemenea, vor afla acest lucru direct de la omul care a ridicat de unul singur o companie de brokeraj cu 1000 de angajati si profituri astronomice, de la cel care si-a instruit personal oamenii de vanzari si de la cel a carui viata a fost transformata in filmul de Oscar al lui Martin Scorsese.

In zilele noastre, programul sau - Straight Line Persuasion - ii permite sa pregateasca orice companie sau individ, indiferent de varsta, sex, pregatire educationala sau statut social si ii ajuta sa obtina reusite, abundenta si succes in afaceri fara sa-si compromita integritatea sau etica. La eveniment deja si-au rezervat locuri oameni de afaceri din Romania, dar si oameni care doresc sa-si imbunatateasca arta si stiinta persuasiunii si vor sa dezvolte o afacere de succes.

"Ne bucuram foarte mult ca am reusit sa-l aducem pe Jordan Belfort la Bucuresti, este, de departe, cea mai asteptata conferinta de bussines a anului. Asa cum ne asteptam, romanii au raspuns pozitiv invitatiei noastre de a participa la eveniment astfel inca din primele saptamani, biletele pentru pachetele Platinum si VIP au fost epuizare, chiar daca pana la debutul conferintei mai sunt 3 luni", declara Marian Rujoiu, organizatorul evenimentului si manager Extreme Training.

#Lupul de pe Wall Street, #Jordan Belfort, #Jordan Belfort Romania , #Piata de capital