Gresie si faianta si cum sa le alegi

Miercuri, 23 Iunie 2021, ora 12:00
688 citiri
Gresie si faianta si cum sa le alegi
rate FOTO: cardavantaj.ro

Poate ca acest articol te prinde in plina renovare de apartament sau poate ca planuiesti acest lucru pentru viitorul apropiat. Stim, e un proces indelungat si stufos, pe care ti-l doresti dar pe care trebuie sa ti-l si asumi in acelasi timp. Pentru a te insoti in aceasta aventura, venim cu o serie de sfaturi legate de alegerea faiantei si a gresiei. Iar atunci cand treci la capitolul cumparaturi, poti sa le faci relaxat, folosind un card de cumparaturi.

Cand vine vorba de culoare, parerile sunt impartite. Atunci cand proiectam, suntem tentati sa ne gandim la culori vii care ne plac. Poate un pic de rosu in baie, poate niste turcoaz in bucatarie. E important sa tinem cont si de faptul ca acestea ne influenteaza sau amplifica starile pe care le avem.

Trebuie sa fim constienti ca, odata aleasa acea culoare, ea va ramane mult timp in casa si e important sa fie o nuanta cu care sa ne simtim confortabil. Daca vrei sa mergi pe ceva mai clasic, care denota si un aer premium, e greu sa dai gres cu griul. Atunci cand folosesti nuante de gri, ai siguranta ca nu se va demoda prea curand, pastrand totodata un aspect relativ neutru pe care il poti inveseli cu diverse alte elemente decorative.

Majoritatea apartamentelor sunt destul de mici, iar acest lucru se reflecta si in bucatariile lor. Pentru ca spatiul sa nu para si mai mic, recomandam folosirea unei faiante de dimensiuni mai mici. Daca alegi o faianta de culoare neagra, e posibil sa obtii un aspect foarte elegant, insa nu e recomandat pentru bucatariile cu dimensiuni reduse.

De cele mai multe ori ne gandim separat la baie si bucatarie, cautand faianta si gresie diferite. Insa daca ai gasit, spre exemplu, o gresie care iti place enorm si pe care ai vedea-o in ambele incaperi, nu te teme chiar sa o folosesti in acest fel. Pentru ca pana la urma, e important sa-ti placa tie cum se vede, fiind casa ta, in care tu o sa mananci, o sa dormi, o sa speli catelul, o sa te bucuri de cadourile de Craciun si asa mai departe.

Atunci cand planuiesti renovarea apartamentului, e important sa iti gandesti bugetul cat mai amanuntit. Investitia merita, intrucat o faci pentru tine si confortul tau. Te poti folosi de un card bun precum Card Avantaj pentru a achizitiona lucrurile de care ai nevoie in casa ta.

#rate, #card ajantaj, #credit , #Card avantaj